Drømmeferie

i naturskønne omgivelser

Med en fabelagtig udsigt over den flotte danske kystlinje, reflekterer Marselis Hotel - Aarhus den tidløse elegance og ro fra Kattegat.

Med vores helt unikke placering, byder vi dig velkommen til den bedste ro og terapi med bølgeskvulp lige uden for hotellet og både skov og strand som nabo. Trods vores stille beliggenhed er vi kun ti minutters kørsel fra det pulserende aarhusianske byliv.

Bestilling af hotelophold kan foretages via vores online bookingsystem, på tlf. 
(+45) 86 14 44 11 eller mail: marselis@helnan.dk.

Book et ophold

i de skønneste rammer

Kæresteweekend

Forkæl din partner som fortjent

Seværdigheder

Som Danmarks næststørste by byder Aarhus på en god blanding af kultur og natur. Det spændende sammenspil mellem kultur og natur gør Aarhus til en eftertragtet ferieby, hvad enten du er til shopping, gourmet, teater, koncerter eller bare helt igennem afslapning.

Især i sommerperioden er Aarhus utrolig livlig. Her øges indbyggertallet væsentligt af turister fra hele Europa, som smitter positivt af på stemningen i byen. Du har blandt andet mulighed for at opleve Tivoli Friheden, Aros Kunstmuseum eller Den Gamle By, der tager besøgende med på en unik rejse flere hundrede år tilbage i tiden.

I skoven ved hotellet er der mulighed for en dejlig gåtur eller et besøg i Dyrehaven. Marselisborg Slot og Mindeparken er også kun få minutter væk med rig mulighed for at nyde de flotte haver og springvand.