Badehotel i Aarhus

Marselis Hotel - Aarhus er et af Danmarks skønneste badehoteller beliggende centralt i Aarhus med udsigt til skov, strand og by. Hos os kan du nyde hyggelige gåture i skoven, afslapning på stranden og opleve den smukkeste udsigt ud over havet. Ligeledes kan du tage familien med en tur ind til Aarhus by, og opleve ting som ARoS, Musikhuset og Den Gamle By. Disse er bare nogle af de uforglemmelige oplevelser, du får når du besøger vores badehotel.

Vi tilbyder alle vores gæster, alt fra romantiske oplevelser for dig og din partner, til sjove aktiviteter for børnefamilien. De smukke omgivelser og den gode beliggenhed, er netop det, der gør vores badehotel perfekt til enhver slags ferie.

Bo på badehotel med udsigt til Aarhus Bugt

Værelser med udsigt

Marselis Hotel - Aarhus er et stort hotel med ialt 163 værelser og som et af de eneste hoteller i Danmark, tilbyder vi 100% havudsigt fra værelserne. Vi garanterer, at du hver morgen står op til den mest fantastiske udsigt.

For at booke et ophold eller for mere information om hvad Marselis Hotel - Aarhus kan tilbyde dig, er du velkommen til at kontakte os på tlf. (+45) 86 14 44 11 eller pr. mail: marselis@helnan.dk.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på et af landets lækreste badehoteller i enestående omgivelser.