Betalingskortspolitik

Autorisation af betalingskort

Ved check-in skal der fremvises gyldigt billede-ID, samt gives et kredit- eller debitkort til autorisation. Navnet på betalingskortet skal matche navnet på det fremviste billed-ID.

Hvad er en autorisation?
En autorisation er et midlertidigt hold af et specifikt beløb på et kredit- eller debitkort. En autorisation er ikke en betaling, og intet bliver hævet på din konto. Det autoriserede beløb vil dog ikke være tilgængeligt for kortindehaver og det vil oftest derfor figurere som en trækning. Dog vil bank/kortudsteder kunne oplyse om at beløbet stadig står på kontoen.

Hvor meget bliver der autoriseret på kortet?
Beløbet, der autoriseres på kortet, afhænger af reservationen.

Som udgangspunkt lyder autorisationer på værelsesprisen, samt minimum 250,00 DKK pr. nat som garanti for ekstra.

Hvorfor er det nødvendigt med en autorisation?
En autorisation er vores garanti for at kortet er gyldigt og at vi kan tage betaling for alle køb og eventuelle skader foretaget af kortindehaver og dennes gæster på hotellet.

Hvem er ansvarlig for autorisationer?
NETS står for hele autorisationsprocessen med at oprette, opretholde og frigive autorisationerne. Hvis der er spørgsmål til processen eller autorisationen kan NETS kontaktes via www.nets.eu.

Hvornår bliver autorisationen frigivet fra kortet?
Dette afhænger af kortudsteder. Ved check ud bliver autorisationen benyttet til afregning af pålydende regning og eventuel difference frigives. Dette vil fremgå af kortets kontooversigt inden for 3 arbejdsdage. Såfremt der betales med et andet kort eller kontant ophæves autorisationen. Alt efter korttype og udsteder kan det vare op til 30 dage før pengene er tilgængelige på kortet. En autorisation er ikke en betaling, men en garanti for betaling. Pengene bliver hverken holdt af hotellet, NETS eller den bank der laver autorisationen. Pengene bliver holdt af din kortudsteder. Typisk vil en kortudsteder holde beløbet i minimum 10 til 30 dage. Din kortudsteder frigiver automatisk autorisationen igen. Skulle dette imod forventning ikke ske bedes du venligst kontakte din kortudsteder/bank.

***Bemærk venligst at hotellet forbeholder sig retten til at slette en reservation, hvis en autorisation ikke er mulig.***

Gebyrer

Firmakort udstedt indenfor eller udenfor EU/EØS, samt private betalingskort udstedt udenfor EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering. Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.