Golfophold

Nordjylland er stolte af at kunne tilbyde nogle af Danmarks smukkest beliggende golfbaner. Indenfor en radius af kun 45 min, ligger et utal af udfordrende golfbaner, hvad end man er nybegynder, amatør, eller semi-pro. Phønix Hotel tilbyder i år disse interessante golfpakker:

Golf pakke I
Greenfee + 1 overnatning på et af vores hyggelige værelser samt stor morgenbuffet.

Pris DKK 725,- pr. person i delt dobbeltværelse
Tillæg for enkeltværelse DKK 265,-

Golf pakke II
Greenfee + 2-retters menu efter køkkenchefens valg samt 1 overnatning på et af vores hyggelige værelser samt stor morgenbuffet

Pris DKK 950,- pr. person i delt dobbeltværelse
Tillæg for enkeltværelse DKK 265,-

Golfbaner i omegnen af Aalborg

Aalborg golfklub
Spil en international mesterskabsbane med 18 huller i let kuperet terræn med søer og skov ca. 10 km fra Aalborg centrum. En bane der har lagt græs til flere Europa- og Danmarksmesterskaber samt til European Challenge Tour. Oplev en klub der har rundet de 100 år med moderne klubhus, en velassorteret golfshop og en hyggelig restaurant. Klik her for at komme til Aalborg Golfklubs hjemmeside.

Ørnehøj Golfklub
Ørnehøj Golfklub er beliggende 15 minutters kørsel fra Aalborg midtby i byen Gistrup. Banen er afvekslende, let kuperet, smuk og velplejet . Der er en storslået udsigt ind over Aalborg og Limfjorden. Banen er omgivet af skov og hedearealer, hvor faunaen og dyrelivet trives til glæde for os alle, tillige indgår der 7 fredede gravhøje i spillet på golfbanen. Klik her for at komme til Ørnehøj Golfklubs hjemmeside.

Rold Skov Golfklub
Kom og lad dig udfordre! Det gjorde European Golf Association og alle Europas førende herrejuniorer i 2007, da klubben var vært ved Europamesterskabet for herrejunior! Udover en smuk, velplejet og udfordrende bane har vi et stort klubhus og en god restaurant – Hul 19 – der indfrier alle ønsker lige fra velsmagende middage over fristende salater til grillpølser. Proshoppen er også et besøg værd. Her finder du et bredt udvalg i udstyr og beklædning. Klik her for at komme til Rolk Skov Golfklubs hjemmeside.

Øland Golfklub
Kun 30 minutters kørsel nordvest fra Aalborg finder du Øland Golfklub. Med Ølandskoven som baggrund og en fantastisk udsigt over Limfjorden er en golfdag på Øland en oplevelse ud over det sædvanlige. På 18-huls banen er der panoramaudsigt over Limfjorden fra flere af hullerne og terrænet er meget varieret med gamle træer, søer og et dige i spil. Et af de højtliggende teesteder er anlagt på en fredet bronzealder-boplads! Der er ligeledes mulighed for at spille 9 huller på klubbens Pay & Play bane. Klik her for at komme til Øland Golfklubs hjemmeside.

Sebber Kloster Golfklub
Bare 30 kilometer fra Phønix Hotel – Aalborg ligger Sebber Kloster Golfklub. En golfperle med udsigt til Halkær Bredning, der er en sydgående vig af Limfjorden fra Nibe Bredning. Udover det smukke landskab har Sebber Kloster Golfklub et par 4-hul, der er kåret som et af landets smukkeste af slagsen. Golfklubben råder ligeledes over en meget flot 9-hullers golfbane, der er vurderet og godkendt – såkaldt rated af Dansk Golf Union. Klik her for at komme til Sebber Kloster Golfklubs hjemmeside.