1. & 2. Juledag

Inviter familien på julefrokost på Helnan Marselis Hotel.
Vores køkkenchef klarer alle forberedelserne og I kan slappe af og nyde alle julens specialiteter i Restaurant Marselis, hvor der er hyggelig julestemning og en fabelagtig udsigt ud over Aarhus bugten.

25. og 26. december kl. 12.00 - 15.00

DKK 298,- pr. person (halv pris for børn mellem 2 og 10 år).

For reservation kontakt os på
marselis@scandinavianhotels.dk eller tlf. (+45) 86 14 44 11

1. & 2. Juledag

Buffet

  • Marinerede sild med hjemmelavet karrysalat

  • Stegte sild med kapers og løg

  • Æg og rejer med brøndkarse

  • Hjemmerøget laks med dildmayonnaise og gulerod/appelsinsalat

  • Kalvesylte med hjemmelavede rødbeder og sennep

  • Røget dyrekølle

  • Kyllingesouffle med syltede rødløg, trøffelmayonnaise og saltede mandler

  • Fiskefilet med grov remoulade og citron

  • Mørkt og lyst brød samt smør og fedt

  • Medisterpølse med stuvet hvidkål

  • Glaseret skinke med grønlangkål

  • Æbleflæsk

  • Ribbensteg med hjemmelavet rødkål på julekrydderier

  • Confiteret andelår med æbler og svesker

  • Brunede kartofler

  • Flødesauce

  • Ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce

  • Konditorens honningkage

  • Ost med kiks

  • Clementiner

  • Juleknas

  • Hjemmebagte julesmåkager

Pris

Gør det nemt i juledagene, inviter familien på julefrokost på Helnan Marselis Hotel.

Restaurant Marselis byder på lækker julebuffet 1. og 2. Juledag, hvor vi tilbyder et udvalg af køkkenchefens julespecialiteter.

DKK 298,- pr. person (halv pris for børn mellem 2 og 10 år).

For reservation kontakt os på
marselis@scandinavianhotels.dk eller tlf. (+45) 86 14 44 11