Badehotel i Aarhus

 

Badehotel ved Aarhus, velkommen til Helnan Marselis Hotel – Aarhus.

Vi er et af landets skønneste badehoteller beliggende direkte på stranden og ved Marselisskoven. Hotellet tilbyder, som et af de eneste hoteller i Danmark, 100% havudsigt, da der er havudsigt fra samtlige værelser. Derfor kan vi garantere, at du hver morgen står op til en fantastisk udsigt over Aarhus Bugt. Samme udsigt kan du nyde fra restauranten, hvor morgenmaden bliver serveret.

Vi tilbyder alt fra romantiske oplevelser for dig og din partner, til sjove aktiviteter for børnefamilier. De smukke omgivelser og den gode beliggenhed, er netop det, der gør vores badehotel perfekt til enhver slags ferie i Aarhus.

Bo på badehotel med udsigt til Aarhus Bugt

Oplevelser i naturen

Er vejret til det, indbyder sandstranden til afslapning og badning i havet. Du kan også nyde en hyggelig gåtur i Marselisskoven eller gå forbi Marselisborg Dyrehave og Mindeparken, som begge ligger i gåafstand fra hotellet.

I Marselisborg Dyrehave går sika- og dåvildt frit og kommer gerne helt tæt på, især hvis du har medbragt æbler eller gulerødder til at fodre dyrene med. I Mindeparken er der plads til leg og boldspil, og du kan opleve flere kulturhistoriske elementer. Når Dronningen ikke er i byen, kan du desuden besøge Marselisborg Slotspark. Alle ovennævnte seværdigheder er gratis.

Seværdigheder i Aarhus og tæt på hotellet

Kun ti minutters kørsel fra hotellet ligger Aarhus centrum. I Danmarks anden største by, finder du en lang række seværdigheder, heriblandt ARoS, Den Gamle By og Tivoli Friheden. Er du mere til shopping, har Aarhus et bredt udvalg af butikker til enhver smag.

Udover seværdighederne i Aarhus by er Mosegaard Muserum i Højbjerg også et besøg værd. Museet blev renoveret i 2013 og er efterfølgende blevet en populær turistattraktion for både børn og voksne. Museet ligger ti minutters kørsel fra hotellet i bil. Ønsker I en smuk cykeltur, anbefaler vi, at I lejer cykler (kan lejes på hotellet), og cykler gennem skoven til museet. Turen tager cirka en halv time.

For at booke et ophold eller for mere information, om hvad Helnan Marselis Hotel – Aarhus kan tilbyde dig, er du velkommen til at kontakte os på tlf. (+45) 86 14 44 11 eller på mail: marselis@helnan.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen på et af landets lækreste badehoteller i enestående omgivelser.