Barnedåb

En barnedåb midt i skoven i Aarhus skal være afslappet og hyggeligt – og så må det gerne være nemt og ligetil for de nybagte forældre. Helnan Marselis Hotel i Aarhus tilbyder de perfekte rammer til at fejre dåben af det lille nye familiemedlem.

Kontakt os for mere information, en rundvisning i de potentielle lokaler for jeres barnedåb, eller et uforpligtende møde på (+45) 86 14 44 11 eller på mail conference.aarhus@helnan.com eller send en forespørgsel herunder. Vi ser frem til at høre fra jer.

Barnedåbsmenu

Når du skal holde barnedåb kan du selv sammensætte din menu der serveres ved bestilling til minimum 25 personer.
Kontakt os på conference.aarhus@helnan.com for at få et uforpligtende tilbud

Barnedåb hos Hotel Marselis

Meget mere end restaurant og lokale-leje

Hos Helnan Marselis giver vi jer rammerne til at afholde en nem barnedåb i Aarhus og mere til. I vores flotte og indbydende lokaler har I god plads til at fejre med familie og venner, mens I nyder en udsøgt menu fra vores restaurant efter barnedåben. Vores lokaler er fleksible, kan rumme op til 600 gæster og de kan indrettes præcis, som i ønsker dem. Vi tager os af bordopdækning, tilberedning og servering af mad. Med vores professionelle betjening gør vi vores ypperste for at udvise et helt særligt værtskab, der gør jeres barnedåb i Aarhus mindeværdig for jer og jeres gæster.

Barnedåb Aarhus på Helnan Marselis

Som nybagte forældre kan det praktiske ved en barnedåb føles overældende. Det skal gerne være nemt og ligetil, så I som nybagte forældre ikke skal bekymre jer om noget på dagen. Hos Helnan Marselis kan I holde en smuk og nem barnedåb i Aarhus, hvor I får en afslappet og hyggelig dag. Efter den kirkelige handling sørger vi for indbydende, store lokaler i Aarhus til barnedåb, hvor I har god plads til at fejre dåben med familie og venner. Fra Restaurant Marselis sørger for maden, hvor I kan vælge en af vores lækre buffeter eller selv sammensætte en barnedåbsmenu efter eget ønske. Alt I skal gøre er at læne jer tilbage og nyde dagen i hinandens selvskab.

Barnedåb i Aarhus: Unikke omgivelser

Med Helnan Marselis unikke beliggenhed er I sikret en smuk barnedåb i Aarhus naturskønne omgivelser. På Helnan Marselis har vi dyrehaven i baghaven og direkte adgang til Aarhus Bugten. Her har I rig mulighed for at nyde naturen med en idyllisk gåtur i den grønne natur eller gå forbi dyrene i dyrehaven og give dem en gulerod. I kan også gå en tur ned på stranden, hvor I kan slå smut og nyde solen. Vores beliggenhed er samtidig tæt på Aarhus centrum, så jeres venner og familie ikke skal køre langt for at fejre jeres barnedåb i Aarhus. Det er også en fordel, hvis der kommer flere mindre børn til barnedåben, da de ikke skal ud på en længere køretur.

Køb Gavekort

Kontaktoplysninger

HELNAN MARSELIS HOTEL ◆ AARHUS

DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT RINGE
ELLER SKRIVE TIL OS

Strandvejen 25, 8000 Aarhus C
(+45) 86 14 44 11
aarhus@helnan.com