Beliggenhed

Helnan Marselis Hotel ligger smukt placeret mellem Marselisborg skov og badestranden ved Aarhus Bugten med et meget levende og maritimt miljø. Der er mange golfbaner lige i nærheden, og de mange kulturtilbud i centrum af Aarhus, Smilets By, er kun få kilometer væk. Se en detaljeret kørselsvejledning til hotellet her

Afstande

Centrum: 3 km.

Tirstrup Lufthavn: 45 km.

Billund Lufthavn: 95 km.

Banegården: 3 km.

Færgeforbindelse til Sjælland: 4 km.

Seværdigheder

Som Danmarks næststørste by byder Aarhus på en god blanding af kultur og natur. Det spændende sammenspil mellem kultur og natur gør Aarhus til en eftertragtet ferieby, hvad enten du er til shopping, gourmet, teater, koncerter eller bare helt igennem afslapning.

Især i sommerperioden er Aarhus utrolig livlig. Her øges indbyggertallet væsentligt af turister fra hele Europa, som smitter positivt af på stemningen i byen. Du har blandt andet mulighed for at opleve Tivoli Friheden, Aros Kunstmuseum eller Den Gamle By, der tager besøgende med på en unik rejse flere hundrede år tilbage i tiden.

I skoven ved hotellet er der mulighed for en dejlig gåtur eller et besøg i Dyrehaven. Marselisborg Slot og Mindeparken er også kun få minutter væk med rig mulighed for at nyde de flotte haver og springvand.