Fisk og skaldyr

Restaurant Marselis tilbyder stor lækker buffet med en palette af fisk og skaldyr, valgt med omhu af vores køkkenchef. Nyd en dejlig sommeraften på hotellets helt unikke lokation ved stranden, Aarhusbugten og Marselisborgskoven.

Lørdag den 25. august 2018
kl. 18.00 - 21.00

DKK 425,- pr. person
Halv pris for børn mellem 2-10 år

Pris pr. person inkl. moms og betjening

Vi tilbyder gratis parkering

Kontakt Helnan Marselis Hotel på tlf. (+45) 86 14 44 11 eller pr. mail marselis@helnan.dk

Fisk og skaldyr

Pris

DKK 425,- pr. person
Halv pris for børn mellem 2-10 år
Pris pr. person inkl. moms og betjening

Gratis parkering

Menu

    Det kolde

  • Varmrøget laks med rejer, mayonnaise, citron og kaviar
  • Pil selv rejer med aioli
  • Krebs og dilddressing
  • Ørredmousse
  • Østers
  • Koldrøget torsk med lime kaviar og æggeblommecreme
  • Tunmousse med citron, tomat og kaviar
  • Gravad hellefisk med sennepsdressing
  • Julesalat med appelsin, rødløg og cæsardressing
  • Bønnesalat
  • Kold aspargessuppe
  • Det varme

  • Hvidvinsdampede blåmuslinger
  • Urtebagt laks
  • Køkkenchefens fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade
  • Bouillabaisse med fisk og skaldyr
  • Stegte tigerrejer i sursød sauce
  • Gratinerede jomfruhummer med hvidløg og persille
  • Kogt torsk med sennepssauce
  • Dessert

  • Udvalg af konditorens kager og petit four