Hotelophold

Nyd et hotelophold

ved skov, strand & by

På Helnan Marselis Hotel har vi hyggelige hotelværelser til gode priser. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og alle værelser er indrettet med fokus på hygge og komfort. Når du booker et hotelophold, er du altid garanteret afslappende og rolige omgivelser – og du får naturligvis morgenmad med i prisen samt adgang til vores swimming pool, sauna og fitness faciliteter. 

Vi har mange forskellige værelser, og uanset om du ønsker en suite, et familieanneks, et businessværelse eller helt klassiske enkelt- og dobbeltværelser, kan vi tilbyde et ophold til en fornuftig pris. Alle vores værelser er velholdte og indrettet med stor respekt for hotellets stil og beliggenhed med en hyggelig maritim stemning.

Har du lyst til at opleve mere liv, end den fredfyldte natur har at byde på, ligger hotellet kun fem minutters kørsel fra det pulserende aarhusianske byliv. Her kan du benytte de mange shoppingmuligheder eller spise på en af byens mange restauranter. 

Med et ophold på Helnan Marselis Hotel har du rig mulighed for at komme helt ned i gear. Omgivelserne er som massage for sjælen, og du kan vende tilbage til hverdagen udhvilet og afslappet.  

Vi glæder os til at byde dig velkommen.  

Book nu

- Ferieophold eller overnatninger

Book dit næste ophold på tlf. (+45) 86 14 44 11, pr. mail til marselis@scandinavianhotels.dk eller via vores online bookingsystem