Juleaften

Nyd julen på Helnan Marselis Hotel i naturskønne omgivelser ved skov, strand og by. Hotellet emmer af julehygge og du får muligheden for at få en afslappende og stemningsfyldt juleaften, hvor du ikke selv skal tænke på madlavningen.
Jul på Helnan Marselis Hotel byder på velkomstdrink, 4-retters julemenu, efterfulgt af kaffe/the med sødt.
Aftenen krydres med hyggelig musik ved pianist Paul Marcmann.

MENU

  • Koldrøget laks fra Færøerne med estragon mayonnaise, syltede kinaradiser, estragonolie, sprød urtechip og forskellige slags karse.
  • Røget krondyrfilet med tyttebærketchup og æggeblomme creme
  • God klassisk stegt and med andesauce, hjemme lavet rødkål, syltede agurker, hvide og brune kartofler.
  • Klassisk ris a la mande med hjemmelavet kirsebærsauce og en lille mandelgave til den heldige vinder.

DKK 548,- pr. person

Drikkevarer:
Øl, vand og husets vin fra tag-selv-buffet
DKK 198,- pr. person

Bestil nu på tlf. (+45) 86 14 44 11.