KANDIS jubilæumsfest

Fredag d. 20. september og 4. oktober 2019.

KANDIS gæster Marselis Hotel til september og oktober i anledning af deres 30 års jubilæum. KANDIS er i dag det største navn inden for dansktop-genren, som er set herhjemme i Danmark.
Det bliver et brag af en fest, hvor vi har sammensat en fremragende festpakke til alle gæster.

Pakken indeholder følgende:

Kl. 18.30 – 19.00:Velkomstdrink
Kl. 19.00 – 21.00:Kandis egen DJ underholder
Kl. 19.00 – 21.00:Buffet a la Marselis
Kl. 19.00 – 01.00:Øl, vand og husets vine ad libitum
Kl. 21.00 – 01.00:Kandis spiller op til dans (Musik)
Kl. 21.00 – 01.00:Udvalgte drinks ad libitum

I alt per person Kr. 1.298 kr.

TILKØB: Natmad ”Lav selv Hotdog” kan forudbestilles senest 2 dage før til
98 kr. pr. per.
Prisen er uden overnatning. Det kan tilkøbes ved at booke en overnatning.

KANDIS har igennem hele karrieren udgivet op mod 35 albums med diverse opsamlings albums. Med den enorme popularitet som KANDIS har haft igennem alle årene har det betydet et enormt CD salg på over 1,5 millioner eksemplarer, som har resulteret i at KANDIS har modtaget ikke mindre end 52 guld & platinplader. Herudover har KANDIS modtaget hele 7 Danish Music Award priser 2 x Årets Dansktop Udgivelse – 2 x Årets Dansktop Album og 3 x Årets Dansktop Gruppe. Derfor er KANDIS i sin helt egen særklasse gået hen og blevet et begreb og en institution indenfor den danske underholdningsbranche.

De 30 år har været præget af især en lang ubrudt turné, som har bragt KANDIS rundt i enhver afkrog af Danmark. De har spillet tusindvis af koncerter gennem de sidste 30 år. Både i hele Skandinavien, men også Tyskland, Australien og USA.

Derudover er det blevet til mange visninger på landsdækkende TV kanaler både på DR 1, DR 2, DR 3, TV 2, TV2 Charlie, TV3 og Kanal 4 og mange andre. I løbet af de næste par år arbejdes der ligeledes seriøst på at optage en biograffilm om KANDIS og deres fantastiske karriere.

Allerede nu tegner KANDIS 30 års Jubilæums turné her i 2019 til at blive en kæmpe succes med en ekstra lang turné, som varer hele 2019 og bringer dem rundt til hele Danmark + enkelte shows i Sverige og Tyskland. Der udgives ligeledes et jubilæumsalbum, en bogudgivelse og en dokumentarfilm om de fire populære musikere i KANDIS.

KANDIS består af:
Johnny Hansen på guitar og vokal – Jens Erik Jensen på keyboard og vokal – Jørgen Hein Jørgensen på bas og vokal – Frank Thøgersen på trommer

Køb Gavekort