Konferencer & Møder

Med rig mulighed for at sammensætte det ophold, som passer til netop din virksomhed, råder Helnan Marselis Hotel over 12 fleksible mødelokaler med kapacitet op til 750 personer. Foruden lokaleleje er AV udstyr, Wi-Fi, flipovers, blokke og penne naturligvis inkluderet i konference priserne.

Se mere om teknisk udstyr

Der stilles efterhånden større og større krav til medarbejdere, og derfor er teambuilding blandt andet i højsædet, når konferencer eller møder skal have et anderledes indslag, som kan styrke medarbejdernes indsatser.

Vi er naturligvis behjælpelige med at arrangere events og teambuilding i naturen udenfor hotellet. Vi samarbejder med outdoorsport, som blandt andet tilbyder aktiviteter i skoven, på stranden og til vands.

Møder og konferencer på Helnan Marselis Hotel inkluderer blandt andet:

  • 12 fleksible møde og konferencelokaler
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
  • Stor terrasse
  • Hyggelig bar 
  • Fitnessfaciliteter, svømmeområde og sauna
  • Mulighed for opladning af elbil, mod gebyr

Forespørgsel

på dit møde eller konference

Book nu ved at ringe på tlf. (+45) 86 14 44 11 eller ved at sende en forespørgsel pr. mail til

kf-marselis@scandinavianhotels.dk eller via vores online bookingformular

 

Vores professionelle og erfarne personale følger dig fra start til slut i planlægningsprocessen, og er naturligvis til stede både under og efter selve arrangementet for at sørge for, at alt kører efter planen. Vi tager med andre ord hånd om alt det praktiske, så du kan bruge din tid og energi på at få mest muligt ud af din konference.

Tøv ikke med at sende os en forespørgsel angående dit arrangement pr. e-mail til kf-marselis@scandinavianhotels.dkved at udfylde vores online formular eller kontakte os på tlf. (+45) 86 14 44 11.