Møder & Konferencer

På Helnan Marselis Hotel i Aarhus er der rig mulighed for at sammensætte et arrangement, som passer til netop din virksomhed med vores 12 fleksible mødelokaler med kapacitet op til 500 personer. Foruden lokaleleje og gratis parkering er vores mødelokaler udstyret med alt det nødvendige udstyr. AV-udstyr, wi-fi, flipovers, blokke og penne er naturligvis inkluderet i priserne for konferencer.

Møde og konference i Aarhus skønneste omgivelser
Med en inspirerende lokation mellem skov og strand sikrer et møde på Hotel Marselis i Aarhus en god, inspirerende oplevelse, som vil være med til at sikre optimale forhold for en kreativ og produktiv dag.

Kontakt os på conference.aarhus@helnan.com eller brug formularen herunder.

SE ALLE FACILITETER

Mødelokaler og konferencelokaler i Aarhus

Generelt

Med et møde eller en konference på Marselis i Aarhus, vil jeres møde komme til at foregå i historiske lokaler med unikke og naturskønne omgivelser lige udenfor døren. Lokationen er unik for Aarhus af flere grunde, dels fordi den ligger centralt i byen, samtidigt med at der er en ro og en fred, som man ellers ville have svært ved at finde andre steder end længere ude på landet. Ankommer man i bil er der kun kort kørsel fra både motorvejen og det sydlige opland, kommer man med offentligt transport er der kun få stop fra hovedbanegården.

Konferencelokaler i Aarhus

Aarhus er et velegnet sted at placere en konference, byen er centralt placeret i det jyske og med nem tilgængelighed fra hele landet med bil / tog / fly vil det være muligt for alle jeres gæster at komme ubesværet til byen. Helnan Marselis kan fungere som base for konferencen og vi kan ligeledes indlogere deltagere på vores hotel, hvis der er behov for dette.

Mødelokaler i Aarhus

Som ved konferencer, har vi også mulighed for at facilitere mindre møder. Her kan I tilkøbe forskellige mødepakker alt efter hvor længe I skal være her. Vi har forskellige mødelokaler med forskellig kapacitet, der er både mødelokaler som er velegnede til de lidt større selskaber og mødelokaler der er velegnede til de lidt mindre, helt konkret strækker det sig fra 11 – 711 m2, som alt efter indretning kan benyttes til møder og konferencer på helt op til 600 personer.

Lækker forplejning hos Helnan

Mad og drikke er vigtigt under både møde og konference. Det er surt at gå sukkerkold og på den konto gå flip af noget vigtigt eller få slukket for kreativiteten, af samme grund tilbyder vi lækker forplejning til konferencer og møder på alle vores lokationer. Mulighederne for forplejning er mange og kan ses lige her.
Ligeledes er det værd at tage med, at der ved nogle pakker medfølger pen og papir.

Tidssvarende AV-udstyr

I alle vores mødelokaler er det muligt at tilkoble AV udstyr, således at I kan få vist de nødvendige slides, videosekvenser og billeder efter ønske. Mulighederne for teknisk udstyr kan findes her.


Notice: Undefined variable: ID in /var/www/helnan.dk/html/wp-content/themes/luxe-child/theme/inc/related/related.php on line 13
Køb Gavekort

  Kontaktoplysninger

  HELNAN MARSELIS HOTEL ◆ AARHUS

  DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT RINGE
  ELLER SKRIVE TIL OS

  Strandvejen 25, 8000 Aarhus C
  (+45) 86 14 44 11
  aarhus@helnan.com