Restaurant Marselis

Nyd en middag i Restaurant Marselis mens blikket kan hvile på den fantastiske udsigt fra restauranten over Aarhus Bugten. Menukortet byder på forskellige lækre menuer tilberedt fra det åbne køkken.

I forbindelse med afholdelse af mærkedage eller lignende, hvor du ønsker at bestille forplejning, kan vi ligeledes være behjælpelige med dette. Desuden kan dit arrangement, uanset hvilken type, kombineres med en lækker brunch, frokostanretning eller aftenmenu. 

Kontakt os på tlf. (+45) 86 14 44 11 eller marselis@scandinavianhotels.dk for at bestille bord eller for yderligere informationer. Du kan også reservere et bord i vores restaurant ved at sende en forespørgsel i vores online bookingformular. 

Vine, der passer

 Ingen madoplevelse er fuldendt uden nøje udvalgte vine. Derfor har vores restaurantchef personligt sørget for at sammensætte det bedste vinkort.

Ring på (+45) 86 14 44 11 eller send en e-mail til marselis@scandinavianhotels.dk for at bestille bord.

Menu

A' la carte aften

Forretter
  • Cremet græskarsuppe *
    Med chili, ingefærfriterede nudler og estragonolie
    DKK 105,-

  • Confit de canard
    Med rucolasalat, feta, ristede valnødder og vinaigrette
    DKK 125,-

  • Hjemmelavede forårsruller
    Med kammuslinger, syltede kinaradiser og soyavinaigrette
    DKK 125,-

  • Hjemmegravad laks **
    Med sennepsdressing, karse og bolsjebedecrudité
    DKK 115,-

  • Braiserede svinekæber
    Med ristede kantareller og sprød svær
    DKK 120,-


Hovedretter
  • Moules frites
    DKK 185,-

  • Helstegt rødspætte
    Med cremet flødesauce fyldt med urter, rejer og krabbekød
    DKK 255,-

  • Portobellosvamp *
    Marineret i urter med selleripuré, bagte rødbeder og svampeglace
    DKK 215,-

  • Dagens ret
    Venligst spørg tjeneren
    DKK 200,-

  • "Hopballe Mølle" kylling
    Med pommes frites, bearnaise, grøn salat med vinaigrette
    DKK 265,-

  • Dansk oksemørbrad 200 g **
    Med svampeglace, ristede kantareller og selleripuré.
    DKK 285,-

    Fås også som 300 g til DKK 335,-.

  • Ribeye (300 g.)
    Med pommes frites, bearnaise, grøn salat med vinaigrette
    DKK 295,-

  • Marselis burger med hakket oksekød
    Med hakket oksekød, tomat, syltede agurker, syltede rødløg, bacon, hjemmelavet burgerdressing, pommes frites.
    DKK 185,-

  • Vegetar burger
    Med portobellosvampe, tomat, syltede agurker, syltede rødløg, hjemmelavet burgerdressing, aioli, burgerbolle, pommes frites
    DKK 175,-


Desserter
  • 5 slags oste fra Arla Unika
    Med pære-løgkompot og knækbrød
    DKK 125,-

  • Yuzu-tærte
    Med hvid chokoladecreme
    DKK 115,- 

  • Mandelblommekage */**
    Med kirsebærgel og vaniljeiscreme
    DKK 110,-


* Vegetarmenu DKK 285,- pr. person

** Marselis menu DKK 365,- pr. person

Du kan downloade menukortet her.

 

À la carte frokost

  • Steak sandwich
    Oksefilet, aioli, tomat, agurk, syltede rødløg
    DKK 155,-

  • Tapas
    Efter køkkenchefens valg
    DKK 155,-

  • STJERNESKUD
    Paneret fiskefilet, koldrøget laks, rejer, asparges, krydderdressing og ristet brød
    DKK 155,-

  • KLASSISK CÆSARSALAT
    Stegt kyllingebryst, romainesalat, cæsardressing, crouton og parmesan
    DKK 125,-

  • DAGENS FROKOST BUFFET (på udvalgte dage)
    Kolde og lune retter, ost og dessert
    Inklusiv kaffe/te
    DKK 198,-

  • DAGENS KAGE
    Efter konditorens valg
    DKK 45,-

Børnemenu

Vælg mellem
  • Fiskefilet

  • Marselis burger

  • Pølser

  • Kylling

  • Alle retter serveres med pommes frites & grøn salat
    Pris DKK 98,-

  • Isdessert - 3 slags is, friske bær og karamel

    Pris DKK 55,-

    Børnemenu kan bestilles til børn mellem 2 - 10 år.
    Spørg tjeneren for nærmere information.

  •  

Åbningstider

Bar

Mandag

07.00 - 22.30

Tirsdag

07.00 - 22.30

Onsdag

07.00 - 22.30

Torsdag

07.00 - 22.30

Fredag

07.00 - 22.30

Lørdag

07.00 - 22.30

Søndage og helligdage

07.00 - 21.30

Køkken

Morgenmad serveres mandag til fredag fra kl. 06.30-09.30 samt lørdage, søndage og helligdage fra kl. 07.00-10.00.

Frokost serveres mandag til søndag fra kl. 12.00-15.00.

Aftenmenuer serveres mandag til lørdag fra kl. 18.00-21.30. Søndage holder restauranten åbent fra kl. 18.00-21.00 med et begrænset menukort.

Alle er velkomne i baren og restauranten - også selvom du ikke overnatter hos os. Kontakt os venligst på (+45) 86 14 44 11 for bestilling ved mere end otte personer.

På Helnan Marselis Hotel - Aarhus sætter vi en stor ære i at kunne tilbyde vores gæster det absolut bedste. Derfor er det også en selvfølge, at vi lever fuldt op til Fødevarestyrelsens regler for behandling af fødevarer.