Restaurant Marselis

Nyd en middag i Restaurant Marselis mens blikket kan hvile på den fantastiske udsigt fra restauranten over Aarhus Bugten. Menukortet byder på forskellige lækre menuer tilberedt fra det åbne køkken.

I forbindelse med afholdelse af mærkedage eller lignende, hvor du ønsker at bestille forplejning, kan vi ligeledes være behjælpelige med dette. Desuden kan dit arrangement, uanset hvilken type, kombineres med en lækker brunch, frokostanretning eller aftenmenu. 

Kontakt os på tlf. (+45) 86 14 44 11 eller marselis@helnan.dk for at bestille bord eller for yderligere informationer. Du kan også reservere et bord i vores restaurant ved at sende en forespørgsel i vores online bookingformular. 

Vine, der passer

 Ingen madoplevelse er fuldendt uden nøje udvalgte vine. Derfor har vores restaurantchef personligt sørget for at sammensætte det bedste vinkort.

Ring på (+45) 86 14 44 11 eller send en e-mail til marselis@helnan.dk for at bestille bord.

Menu

A' la carte Marselis

Forretter
  • Augustus-skinke
    Med trøffelmayonnaise og syltede blomkål
    DKK 120,-

  • Cremet jordskoksuppe*
    Med jordskokchips
    DKK 110,-

  • Laksesoufflé**
    Med urtemayonnaise, sprød salat og rug
    DKK 125,-

  • Hvidvinsdampede blåmuslinger
    Med urter julienne
    DKK 125,-

  • Kyllingesalat
    Med sprøde salater, syltede rødløg, cherrytomater, rodfrugtschips
    DKK 125,-


Hovedretter
  • Dagens fisk
    Ærtepuré, fennikelsalat med gulerod, gratineret ostesauce
    DKK 235,-

  • Lammeculotte**
    Med broccolini, ærtepuré og sauce Madeira
    DKK 285,-

  • Skaldyr
    Hvidvinsdampede blåmuslinger med urter julienne
    DKK 215,-

  • Friteret polenta*
    Med svamperagout, fennikelsalat med gulerod
    DKK 165,-

  • Dagens ret
    Venligst spørg tjeneren
    DKK 195,-

  • Ribeye
    Med pommes frites, bearnaise, grøn salat med vinaigrette
    DKK 295,-

  • "Hopballe Mølle" kylling
    Med pommes frites, bearnaise, grøn salat med vinaigrette
    DKK 260,-

  • Klassisk burger med hakket oksekød
    Med cheddar, bacon og klassisk fyld, pommes frites og aioli
    DKK 185,-

  • Vegetar burger
    Polenta, klassisk fyld, pommes frites og aioli
    DKK 185,-


Desserter
  • Omelet en surprise Baked Alaska*/**
    Vaniljeis og brændt marengs
    DKK 115,-

  • Fem slags oste
    Fra Arla Unika med dagens garniture og sprødt
    DKK 120,- 

  • Pærer Belle Helene à la Marselis
    Pæreiscreme, saltet karamel, sprødt, hindbær, crumble
    DKK 115,-


* Vegetarmenu DKK 285,- pr. person

** Marselis menu DKK 365,- pr. person

Du kan downloade menukortet her.

 

À la carte frokost

  • PULLED PORK
    Brioche bolle, coleslaw, barbecue sauce, stegte kartofler
    DKK 155,-

  • FROKOSTPLATTE med én varm ret
    Efter køkkenchefens valg
    DKK 155,-

  • STJERNESKUD
    Paneret fiskefilet, koldrøget laks, rejer, asparges, krydderdressing og ristet brød
    DKK 155,-

  • KLASSISK CÆSARSALAT
    Stegt kyllingebryst, romainesalat, cæsardressing, crouton og parmesan
    DKK 125,-

  • DAGENS FROKOST BUFFET (på udvalgte dage)
    Kolde og lune retter, ost og dessert
    Inklusiv kaffe/te
    DKK 198,-

  • DAGENS KAGE
    Efter konditorens valg
    DKK 65,-

Åbningstider

Bar

Mandag

07.00 - 22.30

Tirsdag

07.00 - 22.30

Onsdag

07.00 - 22.30

Torsdag

07.00 - 22.30

Fredag

07.00 - 22.30

Lørdag

07.00 - 22.30

Søndage og helligdage

07.00 - 21.30

Køkken

Morgenmad serveres mandag til fredag fra kl. 06.30-09.30 samt lørdage, søndage og helligdage fra kl. 07.00-10.00.

Frokost serveres mandag til søndag fra kl. 12.00-15.00.

Aftenmenuer serveres mandag til lørdag fra kl. 18.00-21.30. Søndage holder restauranten åbent fra kl. 18.00-21.00 med et begrænset menukort.

Alle er velkomne i baren og restauranten - også selvom du ikke overnatter hos os. Kontakt os venligst på (+45) 86 14 44 11 for bestilling ved mere end otte personer.

På Helnan Marselis Hotel - Aarhus sætter vi en stor ære i at kunne tilbyde vores gæster det absolut bedste. Derfor er det også en selvfølge, at vi lever fuldt op til Fødevarestyrelsens regler for behandling af fødevarer.