Restaurant Marselis

Nyd en middag i Restaurant Marselis mens blikket kan hvile på den fantastiske udsigt fra restauranten over Aarhus Bugten. Menukortet byder på forskellige lækre menuer tilberedt fra det åbne køkken.

I forbindelse med afholdelse af mærkedage eller lignende, hvor du ønsker at bestille forplejning, kan vi ligeledes være behjælpelige med dette. Desuden kan dit arrangement, uanset hvilken type, kombineres med en lækker brunch, frokostanretning eller aftenmenu. 

Kontakt os på tlf. (+45) 86 14 44 11 eller marselis@helnan.dk for at bestille bord eller for yderligere informationer. Du kan også reservere et bord i vores restaurant ved at sende en forespørgsel i vores online bookingformular. 

Vine, der passer

Ingen madoplevelse er fuldendt uden nøje udvalgte vine. Derfor har vores restaurantchef personligt sørget for at sammensætte det bedste vinkort.

Menu

A' la carte aften

Forretter
  • Cognacmarineret/røget andecarpaccio**
    med appelsinløg
    DKK 135,-

  • Koldrøget laks
    med fennikel, radiser, agurk og sprødt rugbrød
    DKK 110,-

  • Julesalat*
    med rygeostcreme, granatæble, figen
    DKK 120,-


Hovedretter
  • Braiseret krondyr**
    med tranebærkompot, variation af beder
    DKK 235,-

  • Selleribøf*
    med grøn pesto, radiser, karse
    DKK 165,-

  • Sæsonens fisk
    med brunet smør, ristede blomkålsbuketter, æbler
    DKK 235,-

  • Ribeye
    med pommes frites, bearnaise, grøn salat med vinaigrette
    DKK 290,-

  • "Hoballe Mølle" kylling
    med pommes frites, bearnaise, grøn salat med vinaigrette
    DKK 290,-

  • Klassisk burger med økologisk oksekød
    med cheddar, bacon og klassisk fyld, pommes frites og aioli
    DKK 185,-


Desserter
  • Kastanjeparfait*/**
    med ingefærsauce
    DKK 105,-

  • Melonsorbet
    med pernod, friske bær
    DKK 95,- 

  • Fem franske oste
    med sødt, sprødt, oliven
    DKK 105,-


* Vegetarmenu DKK 285,- pr. person

** Marselis menu DKK 385,- pr. person

Du kan downloade menukortet her.

 

Søndags menu

Forretter
  • Røget Helleflynder
    Dildmayo, crudité, syltet agurk, sprød rug
    DKK 120,-

  • Urtesalat
    Dildmayo, grillet asparges, sprød rug
    DKK 95,-


Hovedretter
  • Smørstegt Blomkåls"Bøf"
    Hvide asparges, kantareller, ramsløgpesto
    DKK 165,-

  • Sæsonens Fisk
    Hvide asparges, jordskokchips, cremet citronsauce, stenbiderrogn
    DKK 235,-

  • Ribeye
    Pommes frites, bearnaise, grøn salat med vinaigrette
    DKK 290,-

  • Økologisk Kylling
    Pommes frites, bearnaise, grøn salat med vinaigrette
    DKK 290,-

  • Klassisk Burger med oksekød
    Cheddar, bacon og klassisk fyld, Pommes frites og aioli
    DKK 185,-


Desserter
  • Rabarbarmazarin
    Rabarbersorbet, syltet rabarber, karamel
    DKK 95,- 


 

Sommer frokostmenu

  • TAPAS
    Reje/agurk salsa
    Lakseroulade med rygeost creme
    Parmaskinke
    Bresaola
    Ost og oliven
    Pesto og brød
    Grøn salat
    DKK 125,-

  • SALAT
    Confiteret økologisk kylling
    Grillet artiskok
    Bagte gulerødder
    Syltede løg
    Pesto og salat
    DKK 85,-

  • SANDWICH
    Økologisk grovbrød
    Parmaskinke
    Peberfrugt/mandel pesto
    Brie
    Soltørret tomat
    Salat
    DKK 85,-

  • SANDWICH
    Økologisk grovbrød
    Kylling
    Karrydressing
    Soltørret tomat
    Pickles
    DKK 85,-

  • GAZPACHO (Kold grøntsags suppe)
    Suppe
    Agurk
    Asparges
    Friske ærter
    Tørret oliven
    Crouton
    DKK 65,-

  • DAGENS FROKOST BUFFET (på udvalgte dage)
    Kolde og lune retter, ost og dessert
    DKK 198,-

  • DAGENS KAGE br />
    Kolde og lune retter, ost og dessert
    DKK 45,-

  •  

Åbningstider

Bar

Mandag

07.00 - 22.30

Tirsdag

07.00 - 22.30

Onsdag

07.00 - 22.30

Torsdag

07.00 - 22.30

Fredag

07.00 - 22.30

Lørdag

07.00 - 22.30

Søndage og helligdage

07.00 - 21.30

Køkken
Morgenmad serveres mandag til fredag fra kl. 06.30-09.30 samt lørdage, søndage og helligdage fra kl. 07.00-10.00.

Frokost serveres mandag til søndag fra kl. 12.00-15.00.

Aftenmenuer serveres mandag til lørdag fra kl. 18.00-21.30. Søndage holder restauranten åbent fra kl. 18.00-21.00 med et begrænset menukort.

Alle er velkomne i baren og restauranten - også selvom du ikke overnatter hos os. Kontakt os venligst på (+45) 86 14 44 11 for bestilling ved mere end otte personer.

 

På Helnan Marselis Hotel - Aarhus sætter vi en stor ære i at kunne tilbyde vores gæster det absolut bedste. Derfor er det også en selvfølge, at vi lever fuldt op til Fødevarestyrelsens regler for behandling af fødevarer.