Restaurant Marselis

Nyd en middag i Restaurant Marselis mens blikket kan hvile på den fantastiske udsigt fra restauranten over Aarhus Bugten. Menukortet byder på forskellige lækre menuer tilberedt fra det åbne køkken.

I forbindelse med afholdelse af mærkedage eller lignende, hvor du ønsker at bestille forplejning, kan vi ligeledes være behjælpelige med dette. Desuden kan dit arrangement, uanset hvilken type, kombineres med en lækker brunch, frokostanretning eller aftenmenu. 

Kontakt os på tlf. (+45) 86 14 44 11 eller marselis@helnan.dk for at bestille bord eller for yderligere informationer. Du kan også reservere et bord i vores restaurant ved at sende en forespørgsel i vores online bookingformular. 

Vine, der passer

 Ingen madoplevelse er fuldendt uden nøje udvalgte vine. Derfor har vores restaurantchef personligt sørget for at sammensætte det bedste vinkort.

Ring på (+45) 86 14 44 11 eller send en e-mail til marselis@helnan.dk for at bestille bord.

Menu

À la carte aften

Forretter
  • Kold gazpachosuppe*
    Med springløg, agurk og cremefraiche
    DKK 105,-

  • Syltede hvide asparges
    Med Rømø rejer, ramsløgsaioli og sakura
    DKK 125,-

  • Koldrøget laks fra Færøerne**
    Med peberrodscreme, friterede kapers og lakserogn
    DKK 115,-

  • Sortfodsskinke
    Med aioli, sakura og kapers
    DKK 105,-

  • Kyllingesoufflé
    Med ramsløgsaioli
    DKK 105,-


Hovedretter
  • Helstegt rødspætte
    Med friteret persille, brunet smørsauce og citron
    DKK 235,-

  • Bøf Anglais**
    Med grønne asparges, karotter, sauce bordelaise med marv og champignon
    DKK 245,-

  • Moules frites
    Muslinger, pommes frites og aioli
    DKK 195,-

  • Nøddebøf*
    Med grønne asparges, karotter og urtesauce
    DKK 225,-

  • Dagens ret
    Venligst spørg tjeneren
    DKK 195,-

  • Ribeye 300 g.
    Med pommes frites, bearnaise, grøn salat med vinaigrette
    DKK 295,-

  • Hopballe Mølle-kylling
    Med pommes frites, bearnaise, grøn salat med vinaigrette
    DKK 260,-

  • Marselis-burger 160 g.
    Med hakket oksekød, tomat, syltede agurker, rødløg, bacon, tomatmayonaise,
    DKK 185,-

  • Vegetarburger
    Med nøddebøf, tomat, syltede agurker, rødløg, tomatmayonaise, aioli, burgerbolle, pommes frites
    DKK 185,-


Desserter
  • 5 slags oste
    Med hybenkompot
    DKK ,-

  • Kærnemælks-panna cotta */**
    Med jordbær, jordbærpuré og marengs
    DKK 95,- 

  • Rabarbertrifli
    Med makroner og vaniljeflødeskum
    DKK 90,-


* Vegetarmenu DKK 285,- pr. person

** Marselis menu DKK 365,- pr. person

You can download the menu card here.

 

À la carte frokost

  • Steak sandwich
    Oksefilet, aioli, tomat, agurk, syltede rødløg
    DKK 155,-

  • Tapas
    Efter køkkenchefens valg
    DKK 155,-

  • STJERNESKUD
    Paneret fiskefilet, koldrøget laks, rejer, asparges, krydderdressing og ristet brød
    DKK 155,-

  • KLASSISK CÆSARSALAT
    Stegt kyllingebryst, romainesalat, cæsardressing, crouton og parmesan
    DKK 125,-

  • DAGENS FROKOST BUFFET (på udvalgte dage)
    Kolde og lune retter, ost og dessert
    Inklusiv kaffe/te
    DKK 198,-

  • DAGENS KAGE
    Efter konditorens valg
    DKK 45,-

Børnemenu

Vælg mellem
  • Fiskefilet

  • Marselis burger

  • Pølser

  • Kylling

  • Alle retter serveres med pommes frites & grøn salat
    Pris DKK 98,-

  • Isdessert - 3 slags is, friske bær og karamel

    Pris DKK 55,-

    Børnemenu kan bestilles til børn mellem 2 - 10 år.
    Spørg tjeneren for nærmere information.

  •  

Åbningstider

Bar

Mandag

07.00 - 22.30

Tirsdag

07.00 - 22.30

Onsdag

07.00 - 22.30

Torsdag

07.00 - 22.30

Fredag

07.00 - 22.30

Lørdag

07.00 - 22.30

Søndage og helligdage

07.00 - 21.30

Køkken

Morgenmad serveres mandag til fredag fra kl. 06.30-09.30 samt lørdage, søndage og helligdage fra kl. 07.00-10.00.

Frokost serveres mandag til søndag fra kl. 12.00-15.00.

Aftenmenuer serveres mandag til lørdag fra kl. 18.00-21.30. Søndage holder restauranten åbent fra kl. 18.00-21.00 med et begrænset menukort.

Alle er velkomne i baren og restauranten - også selvom du ikke overnatter hos os. Kontakt os venligst på (+45) 86 14 44 11 for bestilling ved mere end otte personer.

På Helnan Marselis Hotel - Aarhus sætter vi en stor ære i at kunne tilbyde vores gæster det absolut bedste. Derfor er det også en selvfølge, at vi lever fuldt op til Fødevarestyrelsens regler for behandling af fødevarer.