Selskabsmenuer

Hos Helnan Marselis Hotel arrangerer vi både store og små arrangementer.
For at gøre dagen helt særlig kan du selv sammensætte din menu,
eller vælge en af vores andre lækre muligheder.

Forretter

  • Hummer bisque – fiskerillette – cognac skum
  • Svinekæber – æbelchutney – chorizo chips
  • Røgede kammuslinger – moderniseret waldorff salat – blomkålsmayonnaise
  • Koldrøget laks på bund af maltjord – mayonnaise – saltede agurker – crudité

 

Serveres med granité efter køkkenchefens valg.

Hovedretter

  • Sæsonensfisk (tillæg efter sæson)
  • Perlehønebryst – risottokage – syltede svampe – svampesauce
  • Duet af oksefilet – rillette – rodfrugter – trøffel jus
  • Lamme culotte – timiansky – bagte skalotteløg
  • Krondyrsfilet (efter sæson – 75 kr. i tillæg pr. pers.)
  • Grillet tournedos – oksemørbrad – gramola (65 kr. i tillæg pr. pers.)
  • Kalve cuvette – calvados sauce

 

Alle hovedretter serveres med årstidens grøntsager og kartofler efter køkkenchefens valg.

Desserter

  • Æblecrumble – vaniljeis
  • Lime cheesecake – solbærsorbet
  • Marselis islagkage på bund af kondenseret mælk – sprøde nødder – krystalliseret chokolade
  • Røget brie med hyben/rosmarin marmelade – stenalderbrød
  • Gulerod– og hvidchokoladekage—mørk chokolade sorbet

PRIS: Kontakt os for at få et tilbud

Sammensæt en valgfri 3-retters menu, der også kan tilpasses til ønsker.
Prisen gælder ved minimum 25 kuverter

  • Oste- pølsebord – charcuterie – pølser – paté – tilbehør
  • Klassisk hotdog med tilbehør
  • Cremet aspargessuppe – kødboller
  • Frikadeller – kartoffelsalat – syltede agurker – rugbrød
  • Finger sandwich
  • Rodfrugtchips og forskellige nødder / peanuts
  • Kaffe & the
  • Øl og vand
  • Bryllupskage
  • Kaffe & the
  • Mousserende vin & sodavand

Smiley-rapport

På Helnan Marselis Hotel sætter vi en stor ære i at kunne tilbyde vores gæster det absolut bedste. Derfor er det også en selvfølge, at vi lever fuldt op til Fødevarestyrelsens regler for behandling af fødevarer.

Køb Gavekort