Selskabsmenuer

Hos Helnan Marselis Hotel arrangerer vi både store og små arrangementer.
For at gøre dagen helt særlig kan du selv sammensætte din menu,
eller vælge en af vores andre lækre muligheder.

Forretter

  • Hummer bisque – fiskerillette – cognac skum
  • Svinekæber – æbelchutney – chorizo chips
  • Røgede kammuslinger – moderniseret waldorff salat – blomkålsmayonnaise
  • Koldrøget laks på bund af maltjord – mayonnaise – saltede agurker – crudité

 

Serveres med granité efter køkkenchefens valg.

Hovedretter

  • Sæsonensfisk (tillæg efter sæson)
  • Perlehønebryst – risottokage – syltede svampe – svampesauce
  • Duet af oksefilet – rillette – rodfrugter – trøffel jus
  • Lamme culotte – timiansky – bagte skalotteløg
  • Krondyrsfilet (efter sæson – 75 kr. i tillæg pr. pers.)
  • Grillet tournedos – oksemørbrad – gramola (65 kr. i tillæg pr. pers.)
  • Kalve cuvette – calvados sauce

 

Alle hovedretter serveres med årstidens grøntsager og kartofler efter køkkenchefens valg.

Desserter

  • Æblecrumble – vaniljeis
  • Lime cheesecake – solbærsorbet
  • Marselis islagkage på bund af kondenseret mælk – sprøde nødder – krystalliseret chokolade
  • Røget brie med hyben/rosmarin marmelade – stenalderbrød
  • Gulerod– og hvidchokoladekage—mørk chokolade sorbet

PRIS: 425 kr. pr. person

Sammensæt en valgfri 3-retters menu, der også kan tilpasses til ønsker.
Prisen gælder ved minimum 20 kuverter

  • Græsk yoghurt – bær
  • Kanelsnegle – croissanter
  • Amerikanske pandekager – sirup
  • Smoothies
  • Skåret frugt
  • 3 slags marmelade
  • Blødkogt æg
  • Røræg – bacon – pølser
  • Rullepølse – løg – sky
  • Parmaskinke – soltørrede tomater
  • Koldrøget laks – asparges
  • 3 slags ost – garniture
  • Lun leverpostej – bacon – svampe
  • Brødbuffet – smør
  • Kaffe, The, æble – og appelsinjuice

 

  • Frikadeller – kartoffelsalat – kr. 42,-
  • Hjemmelavet nutella – kr. 15,-
  • Blåbærmuffins – kr. 25,-
  • Æbletærte – vanille creme fraiche – kr. 32,-

 

Kolde retter

  • Varmrøget laks – saltet mandler – asparges – creme fraiche dressing
  • Hvidløgsstegte marinerede scampirrejer – urter – rucolasalat
  • Lufttørret skinke – salat – høvlet parmesan – brød croutons
  • Pastasalat – kylling – bacon – soltørrede tomater
  • Udvalg af hjemmebagt brød med smør
  • 1 slags salat efter køkkenchefens valg
  • Salatbar

 

Varme retter

  • 2 slags rosastegt kød med grøntsager og sauce
  • Confiteret unghanebryst med æble-chilichutney (kan variere)
  • Stegte kartofler
  • Variation af grøntsager

 

Ost og desserter

  • 3 slags europæiske oste med syltet, salt og sprødt
  • Trifli efter sæson
  • Æble crumble med rørt vanilje iscreme
  • Brownies med bær og creme fraiche

KOLDE ANRETNINGER

  • Marineret tun med svampemayonnaise
  • Stegte tigerrejer vendt med pesto og julienne
  • Balsamico marineret æg med urtemayo og karse
  • Kyllingeterrin med mango salat og rygeost
  • Nudelsalat med squash, ingefær, chili og asiatisk dressing
  • Ostestænger med oliventapanade
  • Udvalg af brød og smør

VARME RETTER

  • Asiatiske kødboller med spicy karry/kokos sauce
  • Bagt laks, marineret i chili, ingefær og vanilje, hertil stuvet spinat

 

DESSERT

  • Mangomousse med friske hindbær
  • Små æblekager med makron og vaniljefløde

PRIS: 325 kr. pr. person

  • Kringle og lagkage
  • Småkager
  • Kaffe & the
  • To halve boller med smør
  • Lagkage og småkager
  • Kaffe & the
  • To stykker smørrebrød
  • Kringle & småkager
  • Kaffe & the
  • Lagkage
  • Kringle
  • To slags dessertkager med chokolade og bær
  • Nøddekage med creme fraiche
  • Småkager
  • Kaffe & the
  • Lobescoves – hjemmesyltede rødbeder – groft rugbrød
  • Oste- pølsebord – charcuterie – pølser – paté – tilbehør
  • Klassisk hotdog med tilbehør
  • Mulligatawny suppe – ris – kylling
  • Cremet aspargessuppe – kødboller
  • Frikadeller – kartoffelsalat – syltede agurker – rugbrød
  • Finger sandwich
  • Rodfrugtchips og forskellige nødder / peanuts
  • Kaffe & the
  • Øl og vand
  • Bryllupskage
  • Kaffe & the
  • Mousserende vin & sodavand

Smiley-rapport

På Helnan Marselis Hotel sætter vi en stor ære i at kunne tilbyde vores gæster det absolut bedste. Derfor er det også en selvfølge, at vi lever fuldt op til Fødevarestyrelsens regler for behandling af fødevarer.

Køb Gavekort