Selskabsmenuer

Hos Helnan Marselis Hotel arrangerer vi både store og små arrangementer.
For at gøre dagen helt særlig kan du selv sammensætte din menu,
eller vælge en af vores andre lækre muligheder.

Forretter

  • Varmrøget laks med æggeblommecreme, blå kartoffelchips, sæsonens syltede grønt samt urtesalat
  • Koldrøget laks med urtemayonnaise, røgede rejer, sprøde salater og urter
  • Skagenskinke med sprøde jordskokker, aioli og nøddecrumble

 

Alle forretter serveres med hjemmebagt brød samt smør.

Hovedretter

  • Langtidsstegt oksefilet med sprød tærte, hertil rødvinssauce
  • Kalvefilet med saltbagt selleri, hertil sauce Demi-Glace
  • Krondyrsfilet med vildtsauce og ribs (Tillæg 60 kr. pr. person)
  • Opgrader til langtidsstegt oksemørbrad (Tillæg 65 kr. pr. person)

 

Alle hovedretter servere smed sæsonens friske udvalg af grøntsager og tilbehør.
Der kan vælges mellem Pommes Anna eller små nye kartofler med ”rigeligt” smør og persille. 

Desserter

  • Chokoladekage med vaniljeparfait, bær og karamel
  • Islagkage Marselis, brændt marengs, karamel, bær og krystalliseret chokolade
  • Cheesecake med mascarpone panna cotta, hvid chokoladecrème, mangosorbet og crumble

PRIS: 398 kr. pr. person

Sammensæt en valgfri 3-retters menu, der også kan tilpasses til ønsker.
Prisen gælder ved minimum 20 kuverter

  • Stegt Chorizo og søde kartofler med persillepesto
  • Varmrøget laks med røræg og purløg
  • Skinke og pastrami med pickles og soltørrede tomater
  • Grøn salat med vinaigrette og crouton
  • Breakfast burritos med spicy tomatsalsa og avocadocreme
  • Lun leverpostej med svampe og bacon
  • Vafler med rabarberkompot og sirup
  • Smoothie med banan og mørke bær
  • Drænet yoghurt med råsyltede bær og müsli
  • Tre slags oste med nødder og oliven
  • Nutella
  • Æblecrumble med vanilje og creme fraiche
  • Mørkt og lyst brød med pisket smør og pesto
  • Kaffe, the, varm kakao, æble- og appelsinjuice
  • Røget laks
  • Salat med krebsehaler
  • Kyllingesalat
  • To slags charcuterie
  • Vegetarret med tilbehør
  • Årstidens fisk med udvalgt tilbehør
  • Kød fra okse & gris med årstidens tilbehør
  • Hjemmelavet suppe (Tilkøb 35 kr.)
  • Dagens kartoffel
  • Ris, pasta eller linser
  • Varm sauce og persillepesto
  • To slags komponerede salater
  • Mozzarella eller feta
  • Otte slags tilbehør af grønt og ”knas”
  • Tre slags marinader / dressinger
  • Tre slags oste med tilbehør og syltede søde nødder
  • Frugtanretning
  • To slags desserter
  • Mørkt og lyst brød samt kiks

KOLDE ANRETNINGER

  • Marineret tun med svampemayonnaise
  • Stegte tigerrejer vendt med pesto og julienne
  • Balsamico marineret æg med urtemayo og karse
  • Kyllingeterrin med mango salat og rygeost
  • Nudelsalat med squash, ingefær, chili og asiatisk dressing
  • Ostestænger med oliventapanade
  • Udvalg af brød og smør

VARME RETTER

  • Asiatiske kødboller med spicy karry/kokos sauce
  • Bagt laks, marineret i chili, ingefær og vanilje, hertil stuvet spinat

 

DESSERT

  • Mangomousse med friske hindbær
  • Små æblekager med makron og vaniljefløde

PRIS: 325 kr. pr. person

  • Kringle og lagkage
  • Småkager
  • Kaffe & the
  • To halve boller med smør
  • Lagkage og småkager
  • Kaffe & the
  • To stykker smørrebrød
  • Kringle & småkager
  • Kaffe & the
  • Lagkage
  • Kringle
  • To slags dessertkager med chokolade og bær
  • Nøddekage med creme fraiche
  • Småkager
  • Kaffe & the
  • Italiensk pølse- og ostebord, syltet grønt, tapenader, nødder, brød, kiks, smør & pesto
  • Klassisk hotdog med det hele
  • Frikadeller med kartoffelsalat
  • Finger sandwich
  • Rodfrugtchips og forskellige nødder / peanuts
  • Kaffe & the
  • Øl og vand
  • Bryllupskage
  • Kaffe & the
  • Mousserende vin & sodavand

Smiley-rapport

På Helnan Marselis Hotel sætter vi en stor ære i at kunne tilbyde vores gæster det absolut bedste. Derfor er det også en selvfølge, at vi lever fuldt op til Fødevarestyrelsens regler for behandling af fødevarer.

Køb Gavekort