Book et ophold

På Helnan Marselis Hotel har vi 163 hyggelige og stilrene hotelværelser. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og alle vores værelser.

Weekendophold

Nyd et weekendophold på Helnan Marselis Hotel, som er smukt beliggende mellem skov og strand. Her kan I nyde roen og de hyggelige bølgeskvulp og samtidig være tæt på byen, som byder på et fantastisk kulturliv, gode shopping
steder og masser af caféliv.

Weekendopholdet indeholder:

  • Kaffe/te & kage
  • 3-retters middag, som er sammensat af køkkenchefen
  • Lækker morgenbuffet
  • Wi-fi
  • Adgang til svømmeområde med sauna og fitnessfaciliteter

Skal I skrue op for romantikken, er der mulighed for at tilkøbe en romantisk pakke. Weekendopholdet kan bookes med ankomst fredag, lørdag, søndag samt alle andre dage i ferieperioder. Reservationer bekræftes efter kapacitet.

Fra
1048 kr.

P R . P E R S O N *

*Pr. overnatning i delt dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelse er 400 kr.

Romantisk weekendophold - Århus' smukkest beliggende hotel

Romantisk weekendophold

Trænger I til en weekend væk, blot i hinandens selskab hvor I kan hygge jer uden børn, svigerfamilie og andre forstyrrelser? Da kan et weekendophold i Århus være en hyggelig og afstressende måde at komme hinanden ved på igen. Vi har, i al beskedenhed, et af Århus og Danmarks smukkest beliggende hotel, det ligger lige ned til den østvendte strand, hvor der er rig mulighed for at gå en tur, tage en dukkert eller hvad I lige har lyst til på jeres romantiske weekendophold.

Helnan Marselis tilbyder en lang række indendørs faciliteter, som gør det et godt sted at nyde et weekendophold – der er blandt andet swimmingpool, sauna, fitness og støre udendørs terasser, hvor man kan nyde udsigten, et godt glas at drikke og lade roen sænke sig over dig og din partner på weekend opholdet.

Weekendophold Århus – kultur og natur

Helnan Marselis ligger ydermere midt i den skønne Marselisskov, hvor der er god mulighed for at nyde den danske natur i fuldt flor. I skoven ligger både Marselisborg slot, Tivoli Friheden og Aarhus Stadion – alle tre steder, som er et besøg værd på et weekendophold, alene grundet deres smukke ydre. I øvrigt kan en tur i Tivoli i høj grad anbefales – det er et rigtig godt sted at holde i hånd og nyde weekendopholdet og hinandens selskab.

Er det kultur i søger på jeres romantiske weekendophold, da har Århus mange muligheder. Tag f.eks. en tur i Aarhus Teater, et af Danmarks bedste og flotteste, som har mange prisbelønnede og velbesøgte opsætninger på samvittigheden. Skal det være er musikalsk weekendophold er der både Voxhall, Atlas og Train – alle tre er kendt som steder hvor den gode lyd, den gode intense stemning og den gode musik er i højsæde. Der er koncerter og kulturarrangementer flere gange ugentligt og der er som oftest bred variation i hvilke typer musik der bliver spillet.

En by i centrum af Jylland

Aarhus er en by med mange faciliteter, men det er også en by med mange muligheder uden for byen. Rundt om hjørnet kan blandt andet nævnes Djursland, hvis natur og dyreliv er blandt de bedre i landet, blandt andet er der rig mulighed for at besøge steder som Kalø Slotsruin og Mols Bjerge, hvis I er på weekendophold nær Århus. Ligeledes er der skønne Ebeltoft og dennes pulserende sommerliv med steder som Fregatten Jylland og legendariske butikker og spisesteder som eksempelvis ”Hos Walter” og ”Molskroen”.

Golfophold i hjertet af Jylland – Aarhus

Har I besluttet jer for et Golfophold i Aarhus, er Marselis et fint sted at have base, her er der frihed fra strabadserne ved at parkere helt inde i centrum, men midtbyens restauranter og natteliv er ikke mere end en kort bus / taxatur (eller en solid cykel / spadseretur) væk.

Helnan Marselis ligger centralt ift. diverse golfbaner rundt omkring i det jyske. Indenfor 25 km’s afstand ligger både Aarhus Golf Club, Mollerup Golf Club, Aarhus Aadal Golf Club og Lyngbygaard Golf.

Vores Golf-specialophold inkluderer Greenfee til valgfri bane, overnatning og en stor morgenbuffet.
Vi har lavet vores golf-ophold i samarbejde med Nordic Golfers og det er derfor vi har mulighed for at booke golfophold til tilbudspriser.

Hvis du ikke finder Golfophold ovenfor, så kan det være fordi at vi på nuværende tidspunkt ikke tilbyder golfophold – det bør dog komme tilbage, når golfæsonen starter igen til April.

Weekendophold Århus – Kunst og udstillinger i nærheden

Er det kunsten og historien der trækker i jeres weekendophold har Aarhus også en del at byde på, her tænkes der specielt på Aros Museet, med den berømte ”My Rainbow Panorama” på toppen, hvor der er udsigt over hele byen i forskellige farver. Ligeledes har museet ofte spændende udstillinger og altid en solid samling danske værker på udstilling.

Lidt syd for Helnan Marselis, ved smukke Moesgaard, ligger Moesgaard museum. Museet er kendt for Gravballemanden, men er efter ombygningen for nogle år siden blevet til en helt masse mere. Museet er blevet total renoveret og er nu en rigtig smuk oplevelse at være på og omkring. Ligeledes har Det Kongelige Teater flere gange lavet udendørs opsætninger på lokationen, det være sig eksempelvis stykket ”Røde Orm”. Opsætningerne fra Det Kongelige har faktisk været så roste, at de sagtens kunne danne base (og centrum) for et helt weekendophold.

Køb Gavekort

Kære gæst,

Vi gør opmærksom på at vores website er under opbygning. Tekst, billeder og priser er derfor ikke gyldige.
Vi beklager de udfordringer, det må give og arbejder på en løsning snarest muligt.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Mvh
Helnan