Nytårsmenu ud af huset 

Forretter 

  • Hummerterrine med hjemmelavet dildemulsion
  • Serveres på fennikelsalat og garneres med blå kartoffelchips
  • Hertil hjemmebagt brød og smør

Mellemret 

  • Røget perlehønebryst
  • Serveres med timianblinis og brombørchutney
  • Hertil hjemmebagt brød og smør

Hovedretter

  • Dansk oksemørbrad*
  • Hertil glacerede bagte rødbeder og fyldte portobello svampe.*
  • Serveres med kartoffelroulade og trøffelsauce.*

Desserter

  • Chokoladedrøm, limekage, blåbærtærte, friske bær, citroncoulis
  • Hvid chokolade crumble I skøn forening.

Pris

3 retter DKK 375,- pr. kuvert inkl.
4 retter DKK 445,- pr. kuvert inkl. .

Gratis kransekage til de 100 første bestillinger.
Udførlig vedledning medfølger til den sidste tilberedning og anretning af hovedretten.
Forret og dessert anrettes, så det er klar til servering.
**Maden skal afhentes d. 31. december mellem kl. 13.00 og kl. 16.00
***Bestil inden d. 28. december på (+45) 98120011 eller på PHOENIX@scandinavianhotels.dk