Barnedåb
En barnedåb skal være afslappet og hyggeligt – og så må det gerne være nemt og ligetil for de nybagte forældre.
Helnan Phønix Hotel Aalborg tilbyder de perfekte rammer til at fejre dåben af det lille nye familiemedlem. Efter den kirkelige handling kan forældre og gæster i ro og mag, uden bekymring om parkeringspladser, borddækning og tilberedning af mad, nyde begivenheden med en lækker brunch eller frokost.
Priserne er inkl. moms, betjening, lokaleleje samt fri parkering i Aalborg Centrum.
Kontakt os for mere information, en rundvisning i lokalerne, der bliver brugt til barnedåb, eller et uforpligtende møde på telefon (+45) 98 12 00 11 eller pr. mail aalborg@helnan.com.
Vi ser frem til at høre fra jer.
Barnedåbsmenu
Vælg mellem brunchbuffet og frokostbuffet – til minimum 30 personer
Brunchbuffet 1 | 248 kr. |
- Rundstykker, franskbrød & rugbrød m. smør
- Scrambled eggs
- Bacon
- Pølser
- Varm leverpostej m. champignon
- 3 slags specialoste
- Marmelade
- Varmrøget laks
- Serranoskinke
- Små frikadeller
- Wienerbrød
- Amerikanske pandekager m. ahornsirup
- Små chokolademuffins
- Kaffe & 2 slags juice
Ved selskaber med minimum 30 personer
Brunchbuffet 2 | 198 kr. |
- Rundstykker, franskbrød & rugbrød m. smør
- Scrambled eggs
- Bacon
- Pølser
- Varm leverpostej
- Brie & skæreost
- Marmelade
- Hamburgerryg
- Rullepølse
- Skinke
- Wienerbrød
- Amerikanske pandekager m. ahornsirup
- Kaffe & 2 slags juice
Ved selskaber med minimum 30 personer
Buffet 1 | 315 kr. |
marts, april & maj
- Hummermousse med dildemulsion
- Røget kulmule med æggeterrin
- Roulade af unghanebryst med spæde salater og peberrodscreme
- Hjemmelavet paté af lam servet med nye løg
- Kalvespidsbryst serveret med skysauce og forårsurter
- Okseculotte serveret med ratatouille i mild chilisauce
- Lammekølle med bagt peberfrugt og jordskokker
- Salat af asparges med bacon, spæde salater og forårsløg
- Små råstegte kartofler
- Rabarber tærte med vaniljecreme og frugt
- Roulade med hvid chokolade og sorbet
Ved selskaber med minimum 30 personer
Buffet 2 | 365 kr. |
marts, april & maj
- Pocheret laks serveret med estragonemulsion
- Tuntatar med avocado og grov sennep
- Ristede tigerrejer med grønne asparges hertil artiskokpesto.
- Perlehøneterrin serveret med syltet løg og trøffelcreme
- Skagensskinke med rabarberkompot og vagtelæg
- Kalvefilet serveret med spæde grøntsager og kalveglace med fløde
- Lammekrone serveret med stilke tomater og hvidløgscreme
- Langtidsstegt grisebryst med stuvet årstidens grønt
- Salat af asparges, tomat og mozzarella
- Smørstegte nye kartofler
- Udvalg af nordiske oste med frugt og kompot
- Brownie tærte med frugt og havtornsorbet
- Rarbarbermousse med syltede bær
Ved selskaber med minimum 30 personer
Buffet 1 | 315 kr. |
juni, juli & august
- Mousse af krabbe med kørvelemulsion og rugbrødschips
- Dampet skærising med syltet blomkål
- Paté af dansk kylling støbt i landskinke serveret med spinatcreme
- Stegt kalveculotte med hjemmelavet pickles tilsmagt med ingefær
- Grillet svinemørbrad serveret med grillet sommergrønt
- Fyldt unghane med stuvet kikærter
- Oksefilet serveret med langtidsbagte tomater og rødvinssauce
- Salat af dansk sommerkål med tranebær, solsikkekerner og saltet mandler
- Ny danske kartofler vendt i smør og persille
- Jordbærtærte med vaniljecreme
- Lys chokolademousse med jordbær sorbet
Ved selskaber med minimum 30 personer
Buffet 2 | 365 kr. |
juni, juli & august
- Skal- og bløddyrs salat med hvidløgscreme og sprøde radiser
- Variation af laks med grøntsagsterrin og grøn olie
- Citrus marineret tunfilet serveret med salat og basilikumscreme
- Carpaccio af oksemørbrad med rucolla, parmesan og trøffelolie
- Grillet koldt poulardbryst med bulgurssalat
- Indbagt kalvemørbrad serveret med nye ærter og rosmarinsky
- Grillet okseculotte med sauce bearnaise
- Kølle af dansk pattegris med kartoffelsalat
- Nye danske kartoffel vendt i smør og persille
- Salat af spelt, avocado, peberfrugt, kål og bacon
- Udvalg af nordiske oste med frugt og kompot
- Danske jordbær med fløde eller vaniljeis
- Chokoladedrøm med frugt og orange coulis
Ved selskaber med minimum 30 personer
Buffet 1 | 315 kr. |
september, oktober & november
- Røget torsk serveres med grøntsagsterrin og persilleemulsion
- Roulade af sværdfisk og ørred med rødpesto dressing
- Marineret fasanbryst med brombærchutney
- Klassisk parmaskinke serveres med oliven og melon
- Langtidsstegt nakkekam af gris serveret med chili/paprikasauce
- Stegt dyrekølle serveret med svamperagout
- Confiteret andelår serveret med skysauce, bagt kartoffelmos
- Salat af hvidt og rødt spidskål, ristet kerner, tørrede bær og nødder
- Kartoffelroulade
- Hjemmelavet gammeldags æblekage
- Hasselnøddekager med hindbærsorbet
Ved selskaber med minimum 30 personer
Buffet 2 | 365 kr. |
september, oktober & november
- Skaldyrsmousse med estragonemulsion
- Lime marineret laks, spæde salater, ricottacreme og sprøde radiser
- Pocheret langefilet, tatarsauce og perlebyg salat
- Røget andebryst anrettet på bund af rødkålssalat med appelsin og rygeostcreme
- Røget dyrekølle med syltede svampe og tyttebær
- Kronhjortefilet serveret med svampesauce og kastanjer
- Griseryg med æbler og kål serveret med skysauce
- Langtidsstegt gåsebryst med bagt efterårsbeder
- Indbagt kartoffel
- Salat af spelt, kål, nødder og bær
- Udvalg af nordiske oste med frugt og kompot
- Hjemmelavet pæretærte med kanelcreme
- Skovbærdrøm med vaniljeis
Ved selskaber med minimum 30 personer
Buffet 1 | 315 kr. |
december, januar & februar
- Ovnbagt torskefilet med sennepsemulsion
- Fiskepaté med syltet blomkål og grøn pesto
- Røget perlehønebryst med små salater og bær
- Lufttørret okse inderlår, balsamico reduktion og spædesalater
- Griseskank serveret med glaseret rosenkål
- Oksefilet serveret med portvinssauce og ristet svampe
- Grydestegt poussin med bagte vinterurter
- Pommes rösti
- Broccolisalat
- Æbletærte med cremefraiche tilsmagt med vanilje
- Roulade med abrikos serveret med havtorn sorbet
Ved selskaber med minimum 30 personer
Buffet 2 | 365 kr. |
december, januar & februar
- Dampet helleflynderfilet serveret med ricottacreme tilsmagt med fennikel
- Carpaccio af kammuslinger serveret med olie af ingefær, lime og chili
- Frisk salat af tun med grønne bønner, æg og olivenvinagret
- Duebryst med portvinssky og jordskokkechips
- Vildsvinefilet med bær/nøddesalat
- Oksemørbrad med variation af løg og trøffelsauce
- Braiseret grisekæber, skysauce og bagte vinterurter
- Kalveculotte med sauteret vinterkål
- Pommes Anna
- Salat af rosenkål, bacon og tørret tranebær
- Udvalg af nordiske oste med frugt og kompot
- Phønix limekage med chokoladeis
- Blåbærtærte med vaniljecreme
Ved selskaber med minimum 30 personer