Beliggenhed

Phønix Hotel er placeret i hjertet af Aalborg på Vesterbro 77. Indgangen til hotellets parkeringsplads findes på bagsiden af hotellet på Urbansgade.
Der hører 75 p-pladser til hotellet og de koster 75 DKK pr døgn. Parkeringspladsen er videoovervåget.
Vi kan desværre ikke garantere ledige p-pladser og det er heller ikke muligt at reservere. Ved fyldt parkeringsplads henviser vi til den offentlige parkeringsplads ”Gåsepigen”, der ligger ca 5 minutters gang fra hotellet. Taksten er 16 DKK pr time. På hverdage betales der fra 8-18 og på lørdage fra 8-14.
Ved behov for taxa kontakt da enten receptionen på 98 12 00 11 eller kontakt Aalborg taxa direkte på 98 10 10 10.

Seværdigheder

Som Danmarks fjerde største by byder Aalborg på en god blanding af kultur og aktiviteter for hele familien, der gør Aalborg til en eftertragtet ferieby, hvad enten du er til shopping, gourmet, teater, koncerter eller andre aktiviteter.

Om sommeren øges indbyggertallet væsentligt af turister, som smitter positivt af på stemningen i byen. Du kan opleve Aalborgs havnefront - en herlig oase med stemning og liv. Her finder du moderne arkitektur, lækre restauranter og plads til at nyde livet.

Koncerter kan opleves på Skråen i Nordkraft og i sommerhalvåret kan nogle af de helt store stjerne opleves i smukke omgivelser i Skovdalen.
"Kunsten" - Aalborgs kunstmuseum - er bestemt et besøg værd ligesom Aalborg Teater byder på spændende forestillinger året rundt.
Af familieaktiviteter anbefales bl.a. Fårup Sommerland, Aalborg Zoo og Gigantium Vand og Wellness.

Ja, der er masser af interessante oplevelser at få i Aalborg.