Faciliteter & omgivelser

Som gæst på Helnan Phønix Hotel har du adgang til en lang række hotelfaciliteter:

Parkering

Phønix Hotel er placeret i hjertet af Aalborg på Vesterbro 77. Indgangen til hotellets parkeringsplads finder du ved bagsiden af hotellet på Urbansgade.

Der hører 75 p-pladser til hotellet, som koster 75 kr. pr døgn. Parkeringspladsen er videoovervåget.

Vi kan desværre ikke garantere ledige p-pladser, og det er ikke muligt at reservere. Hvis der ikke er flere ledige pladser, henviser vi til den offentlige parkeringsplads ”Gåsepigen”, der ligger ca. 2-3 minutters gang fra hotellet. Taksten er 16 kr. pr time. På hverdage betaler du fra 8-18 og på lørdage fra 8-14.

Hvis du vil med taxa, kan du enten kontakte receptionen på telefon 98 12 00 11 eller Aalborg Taxa direkte på telefon 98 10 10 10.

Shopping i Aalborg

Friis (5 minutters gang): I hjertet af Aalborg ligger Friis Shoppingcenter, opkaldt efter en lokal købmand fra det 18. århundrede. Med 30 specialbutikker og spisesteder er der lidt for enhver smag, og skulle man få lyst til at brænde lidt kalorier, kan Fitness World også findes i centret.

Stormagasiner (5 minutters gang): Udover Friis Shoppingcenter findes to stormagasiner i centrum af byen – Salling og Magasin. Sidstnævnte er forbundet med Friis Shoppingcenter, og for begge stormagasiner gør det sig gældende, at de byder på et væld af produkter indenfor mode, bolig, sport og meget meget mere.

Aalborg City (fra 5 minutters gang): Man kan selvfølgelig også finde et hav af butikker i midtbyen. Disse findes primært i gågaderne Algade og Bispensgade, men kan også findes i byens øvrige gader.

Caféer og retauranter (fra 5 minutters gang): Byen byder på et rigt byliv med caféer og restauranter. Uanset om man er på udkig efter et sted at spise før en tur i teatret, eller man bare vil slukke tørsten efter en dag med shopping i byens butikker, så finder man noget for enhver smag i Aalborgs gader.

City Syd (cirka 10 minutter i bil, afhængig af trafik): 5,5 km syd for hotellet findes hele to shoppingcentre, et hav af butikker samt vores lokale Bilka. Aalborg Storcenter er med sine 80 specialbutikker Nordjyllands største shoppingcenter, og lige ved siden ligger det lidt mindre shoppingcenter Shoppen, hvor man kan hygge med en tur i biografen.

Køb Gavekort

Kære gæst,

Vi gør opmærksom på at vores website er under opbygning. Tekst, billeder og priser er derfor ikke gyldige.
Vi beklager de udfordringer, det må give og arbejder på en løsning snarest muligt.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Mvh
Helnan