Festpakken

Vælger du festpakken på Helnan Phønix Hotel, er alt klar og tilrettelagt. Du skal blot vælge menuen og nyde din fest.

Festpakken inkluderer overnatning i dobbeltværelser, tre-retters middag eller en lækker buffet valgt fra vores selskabsmenuer og morgenmad. Er I under 25 personer, kan der vælges menu fra vores Á la carte.

Festmenuer

Når du vælger vores festpakke kan du selv sammensætte din egen selskabsmenu med
2 eller 3 retter. Du kan også vælge én af vores store buffeter der er sammensat af årstidens råvarer.

Forårsmenu

Marts, april & maj

FORRETTER

  • Ristet havtaskemedaljon med sprød skagenskinke og citrusskum
  • Smørdampet grønne asparges, fjordrejer, pocheret vagtelæg serveres med sauce hollandaise
  • Roulade af unghanebryst med saltede mandler, spinat terrin og balsamico glace

HOVEDRETTER

  • Lammekrone serveret med lammesky tilsmagt med timian, nye kartofler med hvidløg samt årstidens grøntsager
  • Kalvemørbrad serveret med morkelsauce, kartoffeltoppe med frisk estragon samt årstidens grøntsager
  • Farseret vagtel med aspargeskartofler, portvinssauce og årstidens grøntsager

DESSERTER

  • Citrontærte med vaniljeis, chokolade crumble og skovsyre
  • Panacotta tilsmagt med lakrids hertil syrlig sorbet
  • Rabarber i variation med kandiseret chokolade og friske bær
2 retter310 kr. pr. pers.
3 retter365 kr. pr. pers.

Forårsbuffet

Marts, april & maj

  • Hummermousse med dildemulsion
  • Røget kulmule med æggeterrin
  • Roulade af unghanebryst med spæde salater og peberrodscreme
  • Hjemmelavet paté af lam serveret med nye løg
  • Kalvespidsbryst serveret med skysauce og forårsurter
  • Okseculotte serveret med ratatouille i mild chilisauce
  • Lammekølle med bagt peberfrugt og jordskokker
  • Salat af asparges med bacon, spæde salater og forårsløg
  • Små råstegte kartofler
  • Rabarber tærte med vaniljecreme og frugt
  • Roulade med hvid chokolade og sorbet
  • Pocheret laks serveret med estragonemulsion
  • Tuntatar med avocado og grov sennep
  • Ristede tigerrejer med grønne asparges hertil artiskokpesto
  • Perlehøneterrin serveret med syltet løg og trøffelcreme
  • Skagensskinke med rabarberkompot og vagtelæg
  • Kalvefilet serveret med spæde grøntsager og kalveglace med fløde
  • Lammekrone serveret med stilke tomater og hvidløgscreme
  • Langtidsstegt grisebryst med stuvet årstidens grønt
  • Salat af asparges, tomat og mozzarella
  • Smørstegte nye kartofler
  • Udvalg af nordiske oste med frugt og kompot
  • Brownietærte med frugt og kompot
  • Rabarbermousse med syltede bær

Sommermenu

Juni, juli & august

FORRETTER

  • Bagt langefilet garneret med blåmuslinger, persilleskum og rugbrødschips
  • Carpaccio oksemørbrad med parmesan, trøffelolie, pinjekerner og spæde salater
  • Ristet rødtungefilet serveret med kammuslingeskum og friske ærter

HOVEDRETTER

  • Kalvefilet serveret med små nye kartofler, rødvinsglace, bagt spidskål samt årstidens grøntsager
  • Fyldt perlehønebryst serveret med pommes rösti, timiansky og årstidens grøntsager
  • Filet og kølle af sommerbuk serveret med kartoffelroulade, calvados sauce samt årstidens grøntsager *+30 kr. pr. kurvert

DESSERTER

  • Duet af hvid og mørk chokolademousse serveret med marengstoppe, crumble og friske bær
  • Tærte med danske jordbær, vaniljeis og marcipanknas
  • Creme Brulé tilsmagt med hyldeblomst, hertil crumble
2 retter310 kr. pr. pers.
3 retter365 kr. pr. pers.

Sommerbuffet

Juni, juli & august

  • Mousse af krabbe med kørvelemulsion og rugbrødschips
  • Dampet skærising med syltet blomkål
  • Paté af dansk kylling støbt i landskinke serveret med spinatcreme
  • Stegt kalveculotte med hjemmelavet pickles tilsmagt med ingefær
  • Grillet svinemørbrad serveret med grillet sommergrønt
  • Fyldt unghane med stuvet kikærter
  • Oksefilet serveret med langtidsbagte tomater og rødvinssauce
  • Salat af dansk sommerkål med tranebær, solsikkekerner og saltet mandler
  • Nye danske kartofler vendt i smør og persille
  • jordbærtærte med vaniljecreme
  • Lys chokolademousse med jordbær sorbet
  • Skal- og bløddyrs salat med hvidløgscreme og sprøde radiser
  • Variation af laks med grøntsagsterrin og grøn olie
  • Citrusmarineret tunfilet serveret med salat og basilikumscreme
  • Carpaccio af oksemørbrad med rucola, parmesan og trøffelolie
  • Grillet koldt poulardbryst med bulgursalat
  • Indbagt kalvemørbrad serveret med nye ærter og rosmarinsky
  • Grillet okseculotte med sauce bearnaise
  • Kølle af dansk pattegris med kartoffelsalat
  • Nye danske kartofler vendt i smør og persille
  • Salat af spelt, avocado, peberfrugt, kål og bacon
  • Udvalg af nordiske oste med frugt og kompot
  • Danske jordbær med fløde eller vaniljeis
  • Chokoladedrøm med frugt og orange coulis

Efterårsmenu

September, oktober & november

FORRETTER

  • Variation af laks som røget, marineret og dampet serveres med peberrodscreme, syltet perleløg og chips
  • Hummersuppe tilsmagt med cognac serveret med sæsonens hvide fisk
  • Andeleverterrin med sherrysky, spæde salater samt sennepscreme

HOVEDRETTER

  • Kronhjortefilet serveret med confiteret kejserhatte, kartoffelgratin, kantarelsky samt årstidens grøntsager
  • Dansk oksemørbrad serveret med variation af løg, kraftig balsamicoglace samt pommes anna
  • Fasanbryst stegt med italiensk panchetta, kirsebærsky, nødekartofler samt årstidens grøntsager

DESSERTER

  • Nøddekager med hvid chokoladecreme, syltede figner og crumble
  • Chokoladedrøm med efterårsbær og syrlig sorbet
  • Lun æblestrudel serveret med kanelcreme og orange coulis
2 retter310 kr. pr. pers.
3 retter365 kr. pr. pers.

Efterårsbuffet

September, oktober & november

  • Røget torsk serveres med grøntsagsterrin og persilleemulsion
  • Roulade af sværdfisk og ørred med rød pestodressing
  • Marineret fasanbryst med brombærchutney
  • Klassisk parmaskinke serveres med oliven og melon
  • Langtidsstegt nakkekam af gris serveret med chili/paprikasauce
  • Stegt dyrekølle serveret med svamperagout
  • Confiteret andelår serveret med skysauce og bagt kartoffelmos
  • Salat af hvidt og rødt spidskål, ristede kerner, tørrede bær og nødder
  • Kartoffelroulade
  • Hjemmelavet gammeldags æblekage
  • Hasselnøddekager med hindbærsorbet
  • Skaldyrsmousse med estragonemulsion
  • Limemarineret laks, spæde salater ricottacreme og sprøde radiser
  • Pocheret langefilet, tatarsauce og perlebyg salat
  • Røget andebryst anrettet på bund af rødkålssalat med appelsin og rygeostecreme
  • Røget dyrekølle med syltede svampe og tyttebær
  • Kronhjortefilet serveret med svampesauce og kastanjer
  • Griseryg med æbler og kål serveret med skysauce
  • Langtidsstegt gåsebryst med bagt efterårsbeder
  • Indbagt kartoffel
  • Salat af spelt, kål, nødder og bær
  • Udvalg af nordiske oste med frugt og kompot
  • Hjemmelavet pæretærte med kanelcreme
  • Skovbærdrøm med vaniljeis

Vintermenu

December, januar & februar

FORRETTER

  • Let saltet torsk serveret med perlebyg risotto hertil muslingeskum
  • Røget vildsvinefilet med syltede blommer, blå kartoffelchips og ribscreme
  • Fisketallerken med dildemulsion, løg og rugbrøds crunch

HOVEDRETTER

  • Braiseret oksespidsbryst serveret med bagt kartoffelpuré og vinterurter
  • Confiteret andelår serveret med sauce på andesky, variation af kål og selleri puré
  • Oksefilet serveret med kartoffel fondant, rødvinssauce samt årstidens grøntsager

DESSERTER

  • Gateau Marchel serveret med vaniljeis og crumble
  • Solbær pocheret pære serveret med hvid chokoladeis og friske bær
  • Ostekage med hindbær serveret med syrlig sorbet
2 retter310 kr. pr. pers.
3 retter365 kr. pr. pers.

Vinterbuffet

December, januar & februar

  • Ovnbagt torskefilet med sennepsemulsion
  • Fiskepaté med syltet blomkål og grøn pesto
  • Røget perlehønebryst med små salater og bær
  • Lufttørret okseinderlår, balsamico reduktion og spædesalater
  • Griseskank serveret med glaseret rosenkål
  • Oksefilet serveret med portvinssauce og ristede svampe
  • Grydestegt poussin med bagte vinterurter
  • Pommes rösti
  • Broccolisalat
  • Æbletærte med cremefraiche tilsmagt med vanilje
  • Roulade med abrikos serveret med havtornsorbet
  • Dampet helleflynderfilet med ricottacreme tilsmagt med fennikel
  • Carpaccio af kammuslinger serveret med olie af ingefær, lime og chili
  • Frisk salat af tun med grønne bønner, æg og olivenvinagret
  • Duebryst med portvinssky og jordskokkechips
  • Vildsvinefilet med bær/nøddesalat
  • Oksemørbrad med variation af løg og trøffelsauce
  • Braiseret grisekæber, skysauce og bagte vinterurter
  • Kalveculotte med sauteret vinterkål
  • Pommes Anna
  • Salat af rosenkål, bacon og tørret tranebær
  • Udvalg af nordiske oste med frugt og kompot
  • Phønix limekage med chokoladeis
  • Blåbærtærte med vaniljecreme
Køb Gavekort

Kontaktoplysninger

HELNAN PHØNIX HOTEL ◆ AALBORG

DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT RINGE
ELLER SKRIVE TIL OS

Vesterbro 77, 9000 Aalborg
(+45) 98 12 00 11
aalborg@helnan.com