Festpakken
Vælger du festpakken på Helnan Phønix Hotel, er alt klar og tilrettelagt. Du skal blot vælge menuen og nyde din fest.
Festpakken inkluderer overnatning i dobbeltværelser, tre-retters middag eller en lækker buffet valgt fra vores selskabsmenuer og morgenmad. Er I under 25 personer, kan der vælges menu fra vores Á la carte.
Festmenuer
Når du vælger vores festpakke kan du selv sammensætte din egen selskabsmenu med
2 eller 3 retter. Du kan også vælge én af vores store buffeter der er sammensat af årstidens råvarer.
Forårsmenu
Marts, april & maj
FORRETTER
- Ristet havtaskemedaljon med sprød skagenskinke og citrusskum
- Smørdampet grønne asparges, fjordrejer, pocheret vagtelæg serveres med sauce hollandaise
- Roulade af unghanebryst med saltede mandler, spinat terrin og balsamico glace
HOVEDRETTER
- Lammekrone serveret med lammesky tilsmagt med timian, nye kartofler med hvidløg samt årstidens grøntsager
- Kalvemørbrad serveret med morkelsauce, kartoffeltoppe med frisk estragon samt årstidens grøntsager
- Farseret vagtel med aspargeskartofler, portvinssauce og årstidens grøntsager
DESSERTER
- Citrontærte med vaniljeis, chokolade crumble og skovsyre
- Panacotta tilsmagt med lakrids hertil syrlig sorbet
- Rabarber i variation med kandiseret chokolade og friske bær
2 retter | 310 kr. pr. pers. |
3 retter | 365 kr. pr. pers. |
Forårsbuffet
Marts, april & maj
BUFFET 1 | 315 kr. |
- Hummermousse med dildemulsion
- Røget kulmule med æggeterrin
- Roulade af unghanebryst med spæde salater og peberrodscreme
- Hjemmelavet paté af lam serveret med nye løg
- Kalvespidsbryst serveret med skysauce og forårsurter
- Okseculotte serveret med ratatouille i mild chilisauce
- Lammekølle med bagt peberfrugt og jordskokker
- Salat af asparges med bacon, spæde salater og forårsløg
- Små råstegte kartofler
- Rabarber tærte med vaniljecreme og frugt
- Roulade med hvid chokolade og sorbet
BUFFET 2 | 365 kr. |
- Pocheret laks serveret med estragonemulsion
- Tuntatar med avocado og grov sennep
- Ristede tigerrejer med grønne asparges hertil artiskokpesto
- Perlehøneterrin serveret med syltet løg og trøffelcreme
- Skagensskinke med rabarberkompot og vagtelæg
- Kalvefilet serveret med spæde grøntsager og kalveglace med fløde
- Lammekrone serveret med stilke tomater og hvidløgscreme
- Langtidsstegt grisebryst med stuvet årstidens grønt
- Salat af asparges, tomat og mozzarella
- Smørstegte nye kartofler
- Udvalg af nordiske oste med frugt og kompot
- Brownietærte med frugt og kompot
- Rabarbermousse med syltede bær
Sommermenu
Juni, juli & august
FORRETTER
- Bagt langefilet garneret med blåmuslinger, persilleskum og rugbrødschips
- Carpaccio oksemørbrad med parmesan, trøffelolie, pinjekerner og spæde salater
- Ristet rødtungefilet serveret med kammuslingeskum og friske ærter
HOVEDRETTER
- Kalvefilet serveret med små nye kartofler, rødvinsglace, bagt spidskål samt årstidens grøntsager
- Fyldt perlehønebryst serveret med pommes rösti, timiansky og årstidens grøntsager
- Filet og kølle af sommerbuk serveret med kartoffelroulade, calvados sauce samt årstidens grøntsager *+30 kr. pr. kurvert
DESSERTER
- Duet af hvid og mørk chokolademousse serveret med marengstoppe, crumble og friske bær
- Tærte med danske jordbær, vaniljeis og marcipanknas
- Creme Brulé tilsmagt med hyldeblomst, hertil crumble
2 retter | 310 kr. pr. pers. |
3 retter | 365 kr. pr. pers. |
Sommerbuffet
Juni, juli & august
BUFFET 1 | 315 kr. |
- Mousse af krabbe med kørvelemulsion og rugbrødschips
- Dampet skærising med syltet blomkål
- Paté af dansk kylling støbt i landskinke serveret med spinatcreme
- Stegt kalveculotte med hjemmelavet pickles tilsmagt med ingefær
- Grillet svinemørbrad serveret med grillet sommergrønt
- Fyldt unghane med stuvet kikærter
- Oksefilet serveret med langtidsbagte tomater og rødvinssauce
- Salat af dansk sommerkål med tranebær, solsikkekerner og saltet mandler
- Nye danske kartofler vendt i smør og persille
- jordbærtærte med vaniljecreme
- Lys chokolademousse med jordbær sorbet
BUFFET 2 | 365 kr. |
- Skal- og bløddyrs salat med hvidløgscreme og sprøde radiser
- Variation af laks med grøntsagsterrin og grøn olie
- Citrusmarineret tunfilet serveret med salat og basilikumscreme
- Carpaccio af oksemørbrad med rucola, parmesan og trøffelolie
- Grillet koldt poulardbryst med bulgursalat
- Indbagt kalvemørbrad serveret med nye ærter og rosmarinsky
- Grillet okseculotte med sauce bearnaise
- Kølle af dansk pattegris med kartoffelsalat
- Nye danske kartofler vendt i smør og persille
- Salat af spelt, avocado, peberfrugt, kål og bacon
- Udvalg af nordiske oste med frugt og kompot
- Danske jordbær med fløde eller vaniljeis
- Chokoladedrøm med frugt og orange coulis
Efterårsmenu
September, oktober & november
FORRETTER
- Variation af laks som røget, marineret og dampet serveres med peberrodscreme, syltet perleløg og chips
- Hummersuppe tilsmagt med cognac serveret med sæsonens hvide fisk
- Andeleverterrin med sherrysky, spæde salater samt sennepscreme
HOVEDRETTER
- Kronhjortefilet serveret med confiteret kejserhatte, kartoffelgratin, kantarelsky samt årstidens grøntsager
- Dansk oksemørbrad serveret med variation af løg, kraftig balsamicoglace samt pommes anna
- Fasanbryst stegt med italiensk panchetta, kirsebærsky, nødekartofler samt årstidens grøntsager
DESSERTER
- Nøddekager med hvid chokoladecreme, syltede figner og crumble
- Chokoladedrøm med efterårsbær og syrlig sorbet
- Lun æblestrudel serveret med kanelcreme og orange coulis
2 retter | 310 kr. pr. pers. |
3 retter | 365 kr. pr. pers. |
Efterårsbuffet
September, oktober & november
BUFFET 1 | 315 kr. |
- Røget torsk serveres med grøntsagsterrin og persilleemulsion
- Roulade af sværdfisk og ørred med rød pestodressing
- Marineret fasanbryst med brombærchutney
- Klassisk parmaskinke serveres med oliven og melon
- Langtidsstegt nakkekam af gris serveret med chili/paprikasauce
- Stegt dyrekølle serveret med svamperagout
- Confiteret andelår serveret med skysauce og bagt kartoffelmos
- Salat af hvidt og rødt spidskål, ristede kerner, tørrede bær og nødder
- Kartoffelroulade
- Hjemmelavet gammeldags æblekage
- Hasselnøddekager med hindbærsorbet
BUFFET 2 | 365 kr. |
- Skaldyrsmousse med estragonemulsion
- Limemarineret laks, spæde salater ricottacreme og sprøde radiser
- Pocheret langefilet, tatarsauce og perlebyg salat
- Røget andebryst anrettet på bund af rødkålssalat med appelsin og rygeostecreme
- Røget dyrekølle med syltede svampe og tyttebær
- Kronhjortefilet serveret med svampesauce og kastanjer
- Griseryg med æbler og kål serveret med skysauce
- Langtidsstegt gåsebryst med bagt efterårsbeder
- Indbagt kartoffel
- Salat af spelt, kål, nødder og bær
- Udvalg af nordiske oste med frugt og kompot
- Hjemmelavet pæretærte med kanelcreme
- Skovbærdrøm med vaniljeis
Vintermenu
December, januar & februar
FORRETTER
- Let saltet torsk serveret med perlebyg risotto hertil muslingeskum
- Røget vildsvinefilet med syltede blommer, blå kartoffelchips og ribscreme
- Fisketallerken med dildemulsion, løg og rugbrøds crunch
HOVEDRETTER
- Braiseret oksespidsbryst serveret med bagt kartoffelpuré og vinterurter
- Confiteret andelår serveret med sauce på andesky, variation af kål og selleri puré
- Oksefilet serveret med kartoffel fondant, rødvinssauce samt årstidens grøntsager
DESSERTER
- Gateau Marchel serveret med vaniljeis og crumble
- Solbær pocheret pære serveret med hvid chokoladeis og friske bær
- Ostekage med hindbær serveret med syrlig sorbet
2 retter | 310 kr. pr. pers. |
3 retter | 365 kr. pr. pers. |
Vinterbuffet
December, januar & februar
BUFFET 1 | 315 kr. |
- Ovnbagt torskefilet med sennepsemulsion
- Fiskepaté med syltet blomkål og grøn pesto
- Røget perlehønebryst med små salater og bær
- Lufttørret okseinderlår, balsamico reduktion og spædesalater
- Griseskank serveret med glaseret rosenkål
- Oksefilet serveret med portvinssauce og ristede svampe
- Grydestegt poussin med bagte vinterurter
- Pommes rösti
- Broccolisalat
- Æbletærte med cremefraiche tilsmagt med vanilje
- Roulade med abrikos serveret med havtornsorbet
BUFFET 2 | 365 kr. |
- Dampet helleflynderfilet med ricottacreme tilsmagt med fennikel
- Carpaccio af kammuslinger serveret med olie af ingefær, lime og chili
- Frisk salat af tun med grønne bønner, æg og olivenvinagret
- Duebryst med portvinssky og jordskokkechips
- Vildsvinefilet med bær/nøddesalat
- Oksemørbrad med variation af løg og trøffelsauce
- Braiseret grisekæber, skysauce og bagte vinterurter
- Kalveculotte med sauteret vinterkål
- Pommes Anna
- Salat af rosenkål, bacon og tørret tranebær
- Udvalg af nordiske oste med frugt og kompot
- Phønix limekage med chokoladeis
- Blåbærtærte med vaniljecreme