Get Together Party

Hold din næste firmafest, jubilæum, bryllup, familiefest eller fødselsdag på Helnan Phønix Hotel.

Get together party inkluderer overnatning i delt dobbeltværelse, tre-retters middag eller en lækker buffet valgt fra vores selskabsmenuer. Er I under 25 personer kan der vælges menu fra vores Á la carte.
Desuden er der inkluderet lokaleleje, blomster, parkering så længe pladser haves, Wi-Fi samt adgang til sauna og fitnessfaciliteter.

Tilbuddet er gældende fredage, lørdage og søndage. Reservationer bekræftes efter kapacitet.

Ønsker du yderligere information vedrørende Get Together Party på Helnan Phønix Hotel, hører vi gerne fra dig på tlf. (+45) 98 12 00 11 eller pr. mail bc-phoenix@scandinavianhotels.dk

Vi glæder os til at give dig en uforglemmelig fest.

Festpakke Phønix

Program

  • Check ind
  • Velkomstdrink
  • 3-retters middag eller buffet fra
  • Øl, vin og vand ad libitum (6 timer)
  • Kaffe/the & sødt
  • Natmad
  • Morgenmad fra
  • Check ud
  • Kl. 15.00
  • Kl. 18.30
  • Kl. 19.00
  • Kl. 01.00
  • Kl. 22.00
  • Kl. 00.30
  • Kl. 07.00 - 10.00
  • Kl. 11.00

Pris

Festpakken som vi har døbt "Get Together Party" inkluderer tre-retters middag eller en lækker buffet udvalgt fra vores selskabsmenuer. Desuden er der inkluderet lokaleleje, blomster, parkering, WiFi, samt adgang til sauna og fitnessfaciliteter. 

DKK 1.198,- pr. person i delt dobbeltværelse inkl. moms og betjening* 

*Tillæg for enkeltværelse er DKK 300,- 

Selskabsmenuer Phønix

Forretter

  • Variation af Nordsø fisk, tatar/rulle/røget, ricotta/basilikumcreme
  • Carpaccio af oksemørbrad, salat, pinjekerner, parmesanost og pesto
  • Lun fiskelasagne, sletvar, laks, jomfruhummerhaler, safran creme (tillæg DKK 15,- /person)
  • Ristet pighvarfilet, spinatskum, lakserogn (tillæg DKK 20,- /person)

Alle forretter serveres med hotellets hjemmebagte brød og smør.

 

Hovedretter

  • Kalvemørbrad fra Himmerlands kødkvæg indbagt i spinat souffletfars, parmaskinke, rødvinsglace, kartoffelroulade
  • Dansk Angus oksefilet, trøffelsky, kartoffeltoppe
  • Oksemørbrad fyldt med unghanebryst og soltørrede tomater, timiansky samt pommes rösti (tillæg DKK 20,-/person)
  • Helstegt hjortefilet med nøddekartofler, portvin sauce (tillæg DKK 25,-/person)

Alle hovedretter serveres med årstidens grøntsager

Desserter

  • Champagnekage, jordbærsorbet, mandelknas
  • Nødderoulade, pistacieis, marinerede bær
  • Sæsonens desserttallerken med kage, mousse, is, frisk frugt (tillæg DKK 10,-/person)
  • Chokolade fondant med vaniljeis og friske bær (tillæg DKK 10,-/person)
  • Pris pr. person 2-retter DKK 299,-
    Pris pr. person 3-retter DKK 345,-

 

Buffet Phønix

Buffet "Halling"

Pris: DKK 275,- pr. person

Forretter

  • Serrano skinke, melon, oliven
  • Røget torskefilet, grøntsagsterine
  • Varmrøget peberlaks, urtedressing
  • Marineret perlehønebryst, mangocreme
  • Alle forretter serveres med hotellets hjemmebagte brød og smør.

    Hovedretter

  • Lammecoulotte, timiansky
  • Kalvefilet, svampesauce
  • Indbagt skinke og porre i butterdej med frisk ost
  • Gratinerede kartofler
  • Blandet salat
  • Desserter

  • Udvalg af danske oste
  • Frugttærte med cremefraiche
Buffet "William"

Pris: DKK 310,- pr. person

Forretter

  • Tiger rejer marineret i hvidløg, citron
  • Oksecarpaccio, pinjekerner, trøffelolie, parmesanost
  • Kold rødtungefilet fyldt med laks, urtedressing
  • Røget dyrekølle, grønne tomater
  • Salat af poulardbryst, bacon, fetaost
  • Alle forretter serveres med hotellets hjemmebagte brød og smør.

    Hovedretter

  • Kalvecoulotte, rødvinsauce
  • Oksefilet gratineret med ricotta ost
  • Indbagt svinemørbrad, svampesauce
  • Råstegte kartofler
  • Kartoffelroulade
  • Salatbar
  • Desserter

  • Nordjyske oste fra Sønderhaven
  • Chokoladetærte med hindbærsorbet
  • Æbletærte med kanelcreme