Helaftensarrangement
Vælger du et helaftensarrangement på Helnan Phønix Hotel, er alt klar og tilrettelagt. Du skal blot vælge menuen og nyde din fest.
Helaftensarrangementet inkluderer velkomstdrinks, tre-retters middag eller en lækker buffet valgt fra vores selskabsmenuer, kaffe/the og sødt, samt natmad.
Arrangementet strækker sig over 7 timer, med mulighed for tilkøb af længere tid.
Minimum 25 personer, alt under vil der udarbejdes et seperat tilbud på.
Selskabsmenuer
Når du vælger vores helaftensarrangement kan du selv sammensætte din egen selskabsmenu med 3 retter.
Du kan også vælge én af vores store buffeter der er sammensat af årstidens råvarer.
Forårsmenu
Marts, april & maj
FORRETTER
- Ristet havtaskemedaljon med sprød skagenskinke og citrusskum
- Smørdampet grønne asparges, fjordrejer, pocheret vagtelæg serveres med sauce hollandaise
- Roulade af unghanebryst med saltede mandler, spinat terrin og balsamico glace
HOVEDRETTER
- Lammekrone serveret med lammesky tilsmagt med timian, nye kartofler med hvidløg samt årstidens grøntsager
- Kalvemørbrad serveret med morkelsauce, kartoffeltoppe med frisk estragon samt årstidens grøntsager
- Farseret vagtel med aspargeskartofler, portvinssauce og årstidens grøntsager
DESSERTER
- Citrontærte med vaniljeis, chokolade crumble og skovsyre
- Panacotta tilsmagt med lakrids hertil syrlig sorbet
- Rabarber i variation med kandiseret chokolade og friske bær
Forårsbuffet
Marts, april & maj
BUFFET 1 |
- Hummermousse med dildemulsion
- Røget kulmule med æggeterrin
- Roulade af unghanebryst med spæde salater og peberrodscreme
- Hjemmelavet paté af lam serveret med nye løg
- Kalvespidsbryst serveret med skysauce og forårsurter
- Okseculotte serveret med ratatouille i mild chilisauce
- Lammekølle med bagt peberfrugt og jordskokker
- Salat af asparges med bacon, spæde salater og forårsløg
- Små råstegte kartofler
- Rabarber tærte med vaniljecreme og frugt
- Roulade med hvid chokolade og sorbet
BUFFET 2 |
- Pocheret laks serveret med estragonemulsion
- Tuntatar med avocado og grov sennep
- Ristede tigerrejer med grønne asparges hertil artiskokpesto
- Perlehøneterrin serveret med syltet løg og trøffelcreme
- Skagensskinke med rabarberkompot og vagtelæg
- Kalvefilet serveret med spæde grøntsager og kalveglace med fløde
- Lammekrone serveret med stilke tomater og hvidløgscreme
- Langtidsstegt grisebryst med stuvet årstidens grønt
- Salat af asparges, tomat og mozzarella
- Smørstegte nye kartofler
- Udvalg af nordiske oste med frugt og kompot
- Brownietærte med frugt og kompot
- Rabarbermousse med syltede bær
Sommermenu
Juni, juli & august
FORRETTER
- Bagt langefilet garneret med blåmuslinger, persilleskum og rugbrødschips
- Carpaccio oksemørbrad med parmesan, trøffelolie, pinjekerner og spæde salater
- Ristet rødtungefilet serveret med kammuslingeskum og friske ærter
HOVEDRETTER
- Kalvefilet serveret med små nye kartofler, rødvinsglace, bagt spidskål samt årstidens grøntsager
- Fyldt perlehønebryst serveret med pommes rösti, timiansky og årstidens grøntsager
- Filet og kølle af sommerbuk serveret med kartoffelroulade, calvados sauce samt årstidens grøntsager *+30 kr. pr. kurvert
DESSERTER
- Duet af hvid og mørk chokolademousse serveret med marengstoppe, crumble og friske bær
- Tærte med danske jordbær, vaniljeis og marcipanknas
- Creme Brulé tilsmagt med hyldeblomst, hertil crumble
Sommerbuffet
Juni, juli & august
BUFFET 1 |
- Mousse af krabbe med kørvelemulsion og rugbrødschips
- Dampet skærising med syltet blomkål
- Paté af dansk kylling støbt i landskinke serveret med spinatcreme
- Stegt kalveculotte med hjemmelavet pickles tilsmagt med ingefær
- Grillet svinemørbrad serveret med grillet sommergrønt
- Fyldt unghane med stuvet kikærter
- Oksefilet serveret med langtidsbagte tomater og rødvinssauce
- Salat af dansk sommerkål med tranebær, solsikkekerner og saltet mandler
- Nye danske kartofler vendt i smør og persille
- jordbærtærte med vaniljecreme
- Lys chokolademousse med jordbær sorbet
BUFFET 2 |
- Skal- og bløddyrs salat med hvidløgscreme og sprøde radiser
- Variation af laks med grøntsagsterrin og grøn olie
- Citrusmarineret tunfilet serveret med salat og basilikumscreme
- Carpaccio af oksemørbrad med rucola, parmesan og trøffelolie
- Grillet koldt poulardbryst med bulgursalat
- Indbagt kalvemørbrad serveret med nye ærter og rosmarinsky
- Grillet okseculotte med sauce bearnaise
- Kølle af dansk pattegris med kartoffelsalat
- Nye danske kartofler vendt i smør og persille
- Salat af spelt, avocado, peberfrugt, kål og bacon
- Udvalg af nordiske oste med frugt og kompot
- Danske jordbær med fløde eller vaniljeis
- Chokoladedrøm med frugt og orange coulis
Efterårsmenu
September, oktober & november
FORRETTER
- Variation af laks som røget, marineret og dampet serveres med peberrodscreme, syltet perleløg og chips
- Hummersuppe tilsmagt med cognac serveret med sæsonens hvide fisk
- Andeleverterrin med sherrysky, spæde salater samt sennepscreme
HOVEDRETTER
- Kronhjortefilet serveret med confiteret kejserhatte, kartoffelgratin, kantarelsky samt årstidens grøntsager
- Dansk oksemørbrad serveret med variation af løg, kraftig balsamicoglace samt pommes anna
- Fasanbryst stegt med italiensk panchetta, kirsebærsky, nødekartofler samt årstidens grøntsager
DESSERTER
- Nøddekager med hvid chokoladecreme, syltede figner og crumble
- Chokoladedrøm med efterårsbær og syrlig sorbet
- Lun æblestrudel serveret med kanelcreme og orange coulis
Efterårsbuffet
September, oktober & november
BUFFET 1 |
- Røget torsk serveres med grøntsagsterrin og persilleemulsion
- Roulade af sværdfisk og ørred med rød pestodressing
- Marineret fasanbryst med brombærchutney
- Klassisk parmaskinke serveres med oliven og melon
- Langtidsstegt nakkekam af gris serveret med chili/paprikasauce
- Stegt dyrekølle serveret med svamperagout
- Confiteret andelår serveret med skysauce og bagt kartoffelmos
- Salat af hvidt og rødt spidskål, ristede kerner, tørrede bær og nødder
- Kartoffelroulade
- Hjemmelavet gammeldags æblekage
- Hasselnøddekager med hindbærsorbet
BUFFET 2 |
- Skaldyrsmousse med estragonemulsion
- Limemarineret laks, spæde salater ricottacreme og sprøde radiser
- Pocheret langefilet, tatarsauce og perlebyg salat
- Røget andebryst anrettet på bund af rødkålssalat med appelsin og rygeostecreme
- Røget dyrekølle med syltede svampe og tyttebær
- Kronhjortefilet serveret med svampesauce og kastanjer
- Griseryg med æbler og kål serveret med skysauce
- Langtidsstegt gåsebryst med bagt efterårsbeder
- Indbagt kartoffel
- Salat af spelt, kål, nødder og bær
- Udvalg af nordiske oste med frugt og kompot
- Hjemmelavet pæretærte med kanelcreme
- Skovbærdrøm med vaniljeis
Vintermenu
December, januar & februar
FORRETTER
- Let saltet torsk serveret med perlebyg risotto hertil muslingeskum
- Røget vildsvinefilet med syltede blommer, blå kartoffelchips og ribscreme
- Fisketallerken med dildemulsion, løg og rugbrøds crunch
HOVEDRETTER
- Braiseret oksespidsbryst serveret med bagt kartoffelpuré og vinterurter
- Confiteret andelår serveret med sauce på andesky, variation af kål og selleri puré
- Oksefilet serveret med kartoffel fondant, rødvinssauce samt årstidens grøntsager
DESSERTER
- Gateau Marchel serveret med vaniljeis og crumble
- Solbær pocheret pære serveret med hvid chokoladeis og friske bær
- Ostekage med hindbær serveret med syrlig sorbet
Vinterbuffet
December, januar & februar
BUFFET 1 |
- Ovnbagt torskefilet med sennepsemulsion
- Fiskepaté med syltet blomkål og grøn pesto
- Røget perlehønebryst med små salater og bær
- Lufttørret okseinderlår, balsamico reduktion og spædesalater
- Griseskank serveret med glaseret rosenkål
- Oksefilet serveret med portvinssauce og ristede svampe
- Grydestegt poussin med bagte vinterurter
- Pommes rösti
- Broccolisalat
- Æbletærte med cremefraiche tilsmagt med vanilje
- Roulade med abrikos serveret med havtornsorbet
BUFFET 2 |
- Dampet helleflynderfilet med ricottacreme tilsmagt med fennikel
- Carpaccio af kammuslinger serveret med olie af ingefær, lime og chili
- Frisk salat af tun med grønne bønner, æg og olivenvinagret
- Duebryst med portvinssky og jordskokkechips
- Vildsvinefilet med bær/nøddesalat
- Oksemørbrad med variation af løg og trøffelsauce
- Braiseret grisekæber, skysauce og bagte vinterurter
- Kalveculotte med sauteret vinterkål
- Pommes Anna
- Salat af rosenkål, bacon og tørret tranebær
- Udvalg af nordiske oste med frugt og kompot
- Phønix limekage med chokoladeis
- Blåbærtærte med vaniljecreme
Kolde retter
- Pølsebord
med diverse tilbehør og brød - Mini croissanter
med tre slags fyld
Varme retter
- Hjemmelavede frikadeller
Serveret med kold kartoffelsalat - Biksemad
Med bearnaisesauce, rødbeder & rugbrød - Lav selv hotdogs
Med det hele - Suppe
Vælg mellem karry-, asparges eller hønsekødssuppe
Tilkøb til helaftensarrangement
Cognac eller likør 3 cl. | 65 kr. |
Fri cocktailbar pr.person, pr. time Dog minimum 2 timer | 145 kr. |
Husets spiritus,helflaske | 595 kr. |
Drinks | 75 kr. |
Cocktail | 95 kr. |
Overnatning i dobbeltværelse inkl. morgenmad | 850 kr. |
Mulighed for tilkøb af ekstra tid |