Møder & konferencer

Hvis du skal afholde et kursus, møde eller en konference, så er Helnan Phønix Hotel et indlysende valg. Med velindrettede smukke lokaler, samt dygtigt personale er vejen banet for et succesfuldt event.

Hotellet har 11 møde og selskabslokaler i alle størrelser, hvor der kan serviceres op til 330 personer. Vores lokaler er udstyret med moderne AV- udstyr. Der ud over tilbyder vi også gratis kuglepenne og blokke.

Helnan Phønix Hotel er SKI Leverandør til møder og konferencer 16.07

Se mere om vores mødepakker her

Hotel Facilities

Mødelokaler og konferencelokaler i Aalborg

Møder og konferencer i Aalborg

Med et møde på Phønix i Aalborg kommer jeres næste møde til at foregå i historiske rammer i lokaler, der indbyder og opfordrer til kreativitet og produktivitet.
Phønix Aalborg ligger centralt placeret i Aalborg Centrum. Med en placering blot 10 minutter fra motorvejen, 10 minutter fra banegården og 15 minutter fra Aalborg Lufthavn er det nemt at komme til konference, møde eller selskab i hjertet af Nordjylland. Vi er leverandør til SKI 16.07 – møder og konferencer

Konferencelokaler i Aalborg

Det centrale Aalborg er et oplagt sted at afholde en konference. Her er, som skrevet ovenfor, nem adgang med både offentlig transport, fly og med bil. Ligeledes ligger Aalborg centralt placeret for mennesker længere syd på og mennesker, der kommer nordenfjords fra – nogen kalder faktisk Aalborg for “porten til Nordjylland”.

Konferencelokaler i historiske omgivelser

De historiske lokaler på Helnan Phønix er en hel historie for sig selv, men i korte træk så er Phønix et sted, som har eksisteret i rigtig mange år – faktisk helt tilbage fra 1770 hvor historien om Phønix tager sin begyndelse.
Siden da har vi dog moderniseret, så konference -og mødelokalerne i dag er top of the line hvad angår teknisk udstyr. Du kan se en komplet plan over, hvad vi tilbyder på denne front, hvis du kigger her.

Vi faciliterer møder i alle størrelser

Hos Helnan Phønix har vi mødelokaler til møder i flere forskellige størrelser. Der er i alt 11 mødelokaler, hvor der er plads til møder med mellem 2-330 personer. Hver og en af disse lokaler er udstyret med moderne udstyr og gode faciliteter til de deltagende. Vi har stor erfaring med at facilitere møder, og vi går gerne den ekstra meter, for at I får en ekstraordinær oplevelse på Helnan Phønix.

Lækker forplejning hos Helnan

Forplejningen er i top hos Helnan Phønix. Vi har en række forskellige mødepakker, der sørger for at blodsukkeret bliver holdt oppe og giver klare hoveder hele dagen. Være mødepakker passer til forskellige typer møder. Skulle I have andre ønsker end vores standardpakker, som findes her på siden, da kan I blot kontakte os, så skræddersyr vi en pakke til Jer.

Køb Gavekort

Kontaktoplysninger

HELNAN PHØNIX HOTEL ◆ AALBORG

DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT RINGE
ELLER SKRIVE TIL OS

Vesterbro 77, 9000 Aalborg
(+45) 98 12 00 11
aalborg@helnan.com