Musikkens hus

På Aalborgs havnefront med frit udsyn over Limfjorden finder man Musikkens Hus; Nordjydernes musikalske samlingspunkt og en arkitektonisk perle.

Huset består af bl.a. fire koncertsale, fem scener, en spændende foyer samt undervisnings- og administrationsfaciliteter og en indbydende restaurant.

Husets mange arkitektoniske detaljer indbyder til udforskning og bevægelse. Når du bevæger dig rundt i huset, vil du opleve vægge, der skråner, trapper, der bugter og snor sig, runde vinduer i utallige størrelser og udskæringer, hyggelige lounges og altaner, smukke koncertsale med indkigspartier og meget mere. Når du har bevæget dig rundt i huset, er ønsket, at du skal bevæge dig ind i salene og lade musikken bevæge dig.

Derefter kan du stille sulten i Musikkens Spisehus, der er Musikkens Hus’ hyggelige restaurant og café. Her kan alle komme og nyde et lækkert måltid eller udvide sin koncertoplevelse med en tre-retters koncertmenu. Fokus er altid på at skabe velsmagende retter, der anvender bæredygtige og lokale råvarer samt det at udforme en menu, som skifter i takt med årstiderne.

Afstand/rejsetid: 1,3km / 17 minutters gang eller 4 minutter i bil (kan variere)

Køb Gavekort