HELNAN MARSELIS HOTEL ◆ AARHUS
RESORT & CONFERENCE CENTER

Velkommen til Helnan Marselis Hotel i Aarhus

HOTELLET VED KYSTEN I SKOVEN

Med en fabelagtig udsigt over Aarhusbugten, direkte adgang
til stranden og Marselisskovene som baghave har Helnan Marselis Hotel
den mest unikke placering i Aarhus.

Faciliteter på Helnan Marselis Hotel & Omgivelser

Helnan Hoteller byder altid på høj service og eksklusive faciliteter,
så dit ophold bliver en oplevelse for sjælen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

TILBUD, NYHEDER OG BEGIVENHEDER,
DU IKKE VIL GÅ GLIP AF

Det siger vores gæster

Vi glæder os altid over gæsternes gode oplevelser.
Vores hotel i Aarhus har modtaget en række gode anmeldelser på  Tripadvisor
Vi er taknemmelige for hver og en af dem.  Læs et uddrag herunder

“Super lækkert”

Super lækkert hotel. Vi havde et værelse med havudsigt. Vi havde vores MTB cykler med og fik kørt en tur i de lækre omgivelser. Om morgen var der en lækker morgenbuffet. Stedet kan anbefales som overnatningi Århus.

janstrunk

“Dejligt ophold”

Jeg opholdt mig på Marselis hotellet to dage over en weekend. Mit ophold var dejligt og behageligt, og jeg havde et værelse med udsigt til vandet. Jeg har intet at beklage over og er meget tilfreds med min tid på hotellet.

r0binnielsen

“Fantastisk mad og service”

Par-middag i restauranten, hvor en ung, høflig tjener stod for en suveræn servicering og tilbød endda at tage billeder. Menuen var rigtig lækker, salaten frisk, bøffen velstegt og det hele flot anrettet. Kan klart anbefale restuaranten.

Kenneth Gabriel B

Bag om Helnan Hotel Marselis

En historie i smukke omgivelser

Historien om Helnan Hotel Marselis i og Aarhus begynder tilbage i 1967, hvor hotellet stod færdigopført. Det blev bygget af murermester Anker, der havde en vision om at bygge et hotel i de naturskønne omgivelser ved Marselisborgskoven.
Ideen var ikke ny – faktisk havde der siden 1800’tallet været en række forskellige hotel-forslag på bordet, men det var først med Anker Jakobsen, at det lykkedes at opføre et hotel og forstumme debatten.

Læs here historien her 

Meget mere end et hotel

Vores Aarhusianske hotel Marselis har gennem årene udviklet sig til mere end “blot” et hotel. Her er vi specialister i god service og i at imødekomme og omfavne vores mange forskellige typer kunders behov. Vi har blandt andet indgået samarbejder med forskellige golfbaner rundt omkring i det østjyske. Således kan I komme på golfferie med Hotel Marselis til en ekstraordinær pris.
Ligeledes danner hotellet rammen om adskillige konferencer og møder hvert år, hvor fokus er på, at få det hele til at glide smertefrit og sørge for at den gode oplevelse for de deltagende.

Unikke omgivelser

Helnan Marselis Hotel i Aarhus giver mulighed for nogle ekstraordinære oplevelser udenfor hotellets vægge.
Hotellets helt store appel er for mange det, at det ligger tæt på en strand, midt i skoven og i fornuftig afstand til Aarhus’ pulserende byliv, men samtidigt så langt fra, at der er ro og fred. Du vil under dit ophold kunne træde udenfor døren og spadsere en tur i skoven, tage en tur på stranden og nyde vejret eller besøge en af de mange Aarhusianske seværdigheder i gåafstand fra hotellet. Af disse kan der nævnes Tivoli Friheden som ligger raske 30 minutter væk, en spadseretur der i øvrigt kan tage jer igennem skoven.
Smukke Marselisborg slot, kendt som den royale families sommerresidens kan ligeledes nemt besøges til fods, dette ligger kun 12 minutters gang fra hotellet.

Faciliteter i fokus 

På selve hotellet er der også rig mulighed for at nyde en lang række luksuriøse faciliteter, her er blandt andet tale om en swimmingpool, et fitnessrum og en sauna. Således er der både noget for dig, som vil slappe under opholdet og til dig, som vil holde formen ved lige.

Se alle faciliteterne her

  • Helnan Marselis hotel ! SPAR 10% tilmeld dig vores nyhedsbrev ! 
Husk vi har juleophold til 798kr pr nat. Minimum 2 nætter.  Www.helnan.dk/juleophold  #visitaarhus #aarhus #danmark #businesslunch #hygge #hotel #marselis #københavn #malmø #malmö #norge #goteborg #kærlighed #savn #familie #nature
  • Stor konferencedag hos Helnan Marselis -
-
-
#konference #aarhus #marselishotel #møde #udsigt #havudsigt #marselis #ro #slapaf #afslapning #hygge #mad #frokost #business #conference #århus #visitaarhus #hotelstay #hotelsinaarhus #hotelbythesea #businessmeeting #businessmeetings #businesslunch
  • Efter et konferencemøde kan du nyde den fabelagtig udsigt :) Helnan Marselis Hotel 🔥🔥💪🏽
—————————————— #konference #møde #aarhus #booking #hotel #danmark #sverige #norge #tyskland #udsigt #fantastisk #smuk  Picture taken by @lorastain
  • Folk hygger sig i restauranten :) tag et smut forbi og spis lækker frokost/aftensmad :) ————————————————————————#aarhus #mad #restaurant #hygge #denmark #danmark #godmad #hej
  • Efterårstilbud på Helnan. Spar op til 10% på overnatninger hele efteråret ! #aarhus #københavn #malmø #hotel #danmark #sverige #norge #visitaarhus #relax #stress #calm #rolig
  • Godmorgen fra #aarhus bedste udsigt 🌟 Man kan da kun blive glad af at vågne op til dette syn #helnanmarselishotel #helnanhotels #visitaarhus #beautifulview #nofilternecessary
Køb Gavekort

Kontaktoplysninger

HELNAN MARSELIS HOTEL ◆ AARHUS

DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT RINGE
ELLER SKRIVE TIL OS

Strandvejen 25, 8000 Aarhus C
(+45) 86 14 44 11
aarhus@helnan.com