HELNAN MARSELIS HOTEL ◆ AARHUS
RESORT & CONFERENCE CENTER

Kære gæst,

Hotellet holder julelukket i perioden 21 December til 3 Januar 2021.

Det vil fortsat være muligt at komme i kontakt med os på telefon (+45 86 14 44 11) eller mail (aarhus@helnan.com) i hverdage kl. 9-17.

Vi ønsker vores mange fantastiske gæster og samarbejdspartnere rigtig glædelig jul og godt nytår! Vi glæder os til at byde jer alle velkommen tilbage til hotellet i det nye år!

Velkommen til Helnan Marselis Hotel Aarhus

HOTELLET VED KYSTEN I SKOVEN

Med en fabelagtig udsigt over Aarhusbugten, direkte adgang
til stranden og den friske havvind og Marselisskovene som baghave har Helnan Marselis Hotel
den mest unikke placering i Aarhus.

Faciliteter på Helnan Marselis Hotel & Omgivelser

Helnan Hoteller byder altid på høj service og eksklusive faciliteter,
så dit ophold bliver en oplevelse for sjælen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

TILBUD, NYHEDER OG BEGIVENHEDER,
DU IKKE VIL GÅ GLIP AF

Det siger vores gæster

Vi glæder os altid over gæsternes gode oplevelser.
Vores hotel i Aarhus har modtaget en række gode anmeldelser på  Tripadvisor
Vi er taknemmelige for hver og en af dem.  Læs et uddrag herunder

“Super lækkert”

Super lækkert hotel. Vi havde et værelse med havudsigt. Vi havde vores MTB cykler med og fik kørt en tur i de lækre omgivelser. Om morgen var der en lækker morgenbuffet. Stedet kan anbefales som overnatningi Århus.

janstrunk

“Dejligt ophold”

Jeg opholdt mig på Marselis hotellet to dage over en weekend. Mit ophold var dejligt og behageligt, og jeg havde et værelse med udsigt til vandet. Jeg har intet at beklage over og er meget tilfreds med min tid på hotellet.

r0binnielsen

“Fantastisk mad og service”

Par-middag i restauranten, hvor en ung, høflig tjener stod for en suveræn servicering og tilbød endda at tage billeder. Menuen var rigtig lækker, salaten frisk, bøffen velstegt og det hele flot anrettet. Kan klart anbefale restuaranten.

Kenneth Gabriel B

Bag om Helnan Hotel Marselis

En historie i smukke omgivelser

Historien om Helnan Hotel Marselis i og Aarhus begynder tilbage i 1967, hvor hotellet stod færdigopført. Det blev bygget af murermester Anker, der havde en vision om at bygge et hotel i de naturskønne omgivelser ved Marselisborgskoven.
Ideen var ikke ny – faktisk havde der siden 1800’tallet været en række forskellige hotel-forslag på bordet, men det var først med Anker Jakobsen, at det lykkedes at opføre et hotel og forstumme debatten.

Læs here historien her 

Meget mere end et hotel

Vores Aarhusianske hotel Marselis har gennem årene udviklet sig til mere end “blot” et hotel. Her er vi specialister i god service og i at imødekomme og omfavne vores mange forskellige typer kunders behov. Vi har blandt andet indgået samarbejder med forskellige golfbaner rundt omkring i det østjyske. Således kan I komme på golfferie med Hotel Marselis til en ekstraordinær pris.
Ligeledes danner hotellet rammen om adskillige konferencer og møder hvert år, hvor fokus er på, at få det hele til at glide smertefrit og sørge for at den gode oplevelse for de deltagende.

Unikke omgivelser

Helnan Marselis Hotel i Aarhus giver mulighed for nogle ekstraordinære oplevelser udenfor hotellets vægge.
Hotellets helt store appel er for mange det, at det ligger tæt på en strand, midt i skoven og i fornuftig afstand til Aarhus’ pulserende byliv, men samtidigt så langt fra, at der er ro og fred. Du vil under dit ophold kunne træde udenfor døren og spadsere en tur i skoven, tage en tur på stranden og nyde vejret eller besøge en af de mange Aarhusianske seværdigheder i gåafstand fra hotellet. Af disse kan der nævnes Tivoli Friheden som ligger raske 30 minutter væk, en spadseretur der i øvrigt kan tage jer igennem skoven.
Smukke Marselisborg slot, kendt som den royale families sommerresidens kan ligeledes nemt besøges til fods, dette ligger kun 12 minutters gang fra hotellet.

Tjek vores specialophold her

Faciliteter i fokus 

På selve hotellet er der også rig mulighed for at nyde en lang række luksuriøse faciliteter, her er blandt andet tale om en swimmingpool, et fitnessrum og en sauna. Således er der både noget for dig, som vil slappe under opholdet og til dig, som vil holde formen ved lige.

Se alle faciliteterne her

Hotel med hund tilladt i Aarhus

På vores Hotel Marselis i Århus er der hund tilladt – det vil sige at du kan tage din ”bedste ven” med når du skal overnatte på vores hotel i Aarhus.
Hotellets placering gør det til et skønt sted at have hund – her er både plads til en svømmetur i havet og en lang gåtur i den smukke skov ved siden af, begge steder vil være et dejligt sted for en hund at boltre sig, da der er alle de elementer, som hunde godt kan lide.
I forbindelse med medtagelse af hund på hotellet opfordrer vi til lige at tage fat i hotellet for at høre nærmere, da der er specielle forhold og værelser tilgængelige for folk som ønsker at medbringe hund.

Overnatning i Aarhus med hele familien

På Helnan Marselis hotel i Aarhus er der plads til hele familien. Den børnevenlige lokation mellem skov og strand gør det til et sjovt sted for børnene at opholde sig, da de nemt kan komme ud at boltre sig i naturen og brænde noget energi af.

I forbindelse med ovenstående er det også vigtigt at pointere, at der på Marselis altid tilbydes gratis morgenmad i forbindelse med overnatning på hotellet – helt præcist drejer det sig om vores lækre morgenmadsbuffet med lækre råvarer.

Køb Gavekort