Hotel

med unik placering i Aarhus

Med en fabelagtig udsigt ud over Aarhusbugten, med direkte adgang til stranden og med Marselisskoven som nabo, har Helnan Marselis Hotel den mest unikke placering i Aarhus.

Hotellet har 163 værelser og tilbyder fleksible konference og mødefaciliteter, hvor din virksomhed kan få skræddersyede løsninger der passer til netop jeres behov.

Til selskaber som firmafest, bryllup, konfirmation og fødselsdag, tilbyder vi vores særlige Get together Party som inkluderer alt fra festmiddag til fri brug af swimmingpool, sauna og fitnessfaciliteter til overnatning og morgenmad.

Restaurant Marselis tilbyder A’ la carte både til frokost og aften, til såvel gæster ude fra, som hotellets egne gæster.

Værelserne, hvor de fleste er med havudsigt, byder på ro og terapi og du kan falde i søvn til bølgeskvulp og vågne op til den smukkeste solopgang. Her finder du de bedste rammer til ferie eller weekendophold i naturskønne omgivelser. Se mere om vores værelser her

Trods vores stille beliggenhed er vi kun ti minutters kørsel fra det pulserende aarhusianske byliv.

Bestilling af hotelophold kan foretages via vores online bookingsystem, på tlf. 
(+45) 86 14 44 11 eller mail: marselis@scandinavianhotels.dk.

Book et ophold

i de skønneste rammer

Romantisk Ophold

Hvor der er skruet ekstra op for forkælelsen

Seværdigheder

Som Danmarks næststørste by byder Aarhus på en god blanding af kultur og natur. Det spændende sammenspil mellem kultur og natur gør Aarhus til en eftertragtet ferieby, hvad enten du er til shopping, gourmet, teater, koncerter eller bare helt igennem afslapning.

Især i sommerperioden er Aarhus utrolig livlig. Her øges indbyggertallet væsentligt af turister fra hele Europa, som smitter positivt af på stemningen i byen. Du har blandt andet mulighed for at opleve Tivoli Friheden, Aros Kunstmuseum eller Den Gamle By, der tager besøgende med på en unik rejse flere hundrede år tilbage i tiden.

I skoven ved hotellet er der mulighed for en dejlig gåtur eller et besøg i Dyrehaven. Marselisborg Slot og Mindeparken er også kun få minutter væk med rig mulighed for at nyde de flotte haver og springvand.