HELNAN PHØNIX HOTEL ◆ AALBORG

Kære gæst,

Fra og med lørdag 12. december går vi på juleferie. Vi vender stærkt tilbage 3. januar 2021.

Det vil fortsat være muligt at komme i kontakt med os på telefon (+45 98 12 00 11) eller mail (aalborg@helnan.com) i hverdage kl. 9-17.

Vi ønsker vores mange fantastiske gæster og samarbejdspartnere rigtig glædelig jul og godt nytår! Vi glæder os til at byde jer alle velkommen tilbage til hotellet i det nye år!

Velkommen til Helnan Phønix Hotel i Aalborg

Historisk hotel i Aalborgs pulserende hjerte

Midt i Aalborg centrum finder du Helnan Phønix Hotel. Vores herskabelige og klassiske rammer er perfekte til både romantiske bryllupper, firmafester, receptioner eller ferieophold. Uanset lejligheden garanterer vi en oplevelse udover det sædvanlige.

Faciliteter & Omgivelser

På Helnan Phønix Hotel tilbyder vi dig et væld af lækre faciliteter og smukke, historiske lokaler midt i byens puls.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

TILBUD, NYHEDER OG BEGIVENHEDER,
DU IKKE VIL GÅ GLIP AF

  Helnan Phønix Hotel Aalborg - Det siger vores gæster

  Det er ikke kun os, der er vilde med vores smukke hotel.

  “Nemt, godt og lige til.”

  Jeg har efterhånden benyttet Phønix en del gange under ophold i Aalborg, og det har altid været meget nemt at gå til. Derudover er værelserne rene, og nøjagtig som beskrevet. Check-ind er meget nemt, og wifi virker perfekt. Beliggenheden er meget central, og der er adgang til alt herfra. Aftensmad er rigtig god, morgenmaden er normal hotel-anretning, men frisk og velsmagende. Jeg kommer igen næste gang.

  DanN1969

  “En god oplevelse”

  Hotellet ligger centralt med lukket parkeringsplads . Pinligt rent og god service. Restauranten ikke særlig dyr og veltillavet mad.Værelserne er store med godt sengetøj.nemt at bevæge sig rundt Der kommer vi igen

  LINIE14

  “Tilpas centralt”

  God morgenmad, venligt personale, gode senge, pænt og rent. Godt til prisen. Vi var her til landsstævne, og var meget tilfredse. Det eneste dårlige var at værelset var meget varmt at sove i, AC ville have været rart – heldigvis var der en fan.

  Trine I

  Et unikt hotelophold i Aalborg Centrum

  Helnan Phønix Hotel Aalborg 

  Hotel Phønix i Aalborg har eksisteret siden 1853 og har gennem årene dannet ramme om adskillige vigtige begivenheder i Aalborgs historie. Hotellet blev, i forbindelsen med Helnans overtagelse, gennemgående renoveret. Således er et besøg på Hotel Phønix i dag, et besøg på et førsteklasses hotel i hjertet af Aalborg.

  Læs mere om den spændene historie her

  En alsidig oplevelse

  Et hotelophold på Helnan Phønix Hotel i Aalborg er et ophold på et alsidigt hotel. Her er både plads til dig og dine gæster til en festlig anledning som konfirmation, bryllup eller lignende. På hotellet faciliterer vi ligeledes både konferencer og møder i alle størrelser, således kan vi tilbyde mødepakker tilpasset dine behov.
  Helnan Phønix Hotel er leveringsdygtig på lækre værelser til dig som gerne vil opleve Aalborg og byen, som netop i disse år gennemgår en rivende udvikling. Aalborg fungerer ligeledes glimrende som hyggelig base, hvis I skal på eventyr rundt omkring i det nordjyske.

  Et hotel med en unik placering

  Hotel Phønix ligger i hjertet af Aalborg – således træder du, når du forlader hotellet, direkte ud på legendariske Vesterbro. Vesterbro er en hovedpulsåre gennem byen, som emmer af liv, kultur og shoppingmuligheder. Op ad gaden finder du blandt andet et af byens helt unikke varetegn, Cimbrertyren. Udformet af Anders Bundgaard og rejst i 1937 er statuen, som i daglig tale blot går under navnet “Tyren”, et sikkert pejlemærke at gå efter for både lokale og besøgende.
  Nede ad gaden, finder du adskillige spændende lokationer. Herunder også broen til Nørresundby. Med en spadseretur over broen til Nørresundby får du et unikt overblik over Aalborgs smukke havnefront og bybillede fra en helt anden vinkel.
  I Aalborg finder du ligeledes mange andre spændende ting i umiddelbar nærhed af hotellet. Der er blandt andet det flotte Aalborg Tårnet, som blot ligger en god spadseretur oppe ad gaden. Ligeledes ligger Aalborgs shoppingcentrum, med prominente butikker som eksempelvis Salling og Magasin i fornuftig afstand.

  Går man i den modsatte retning finder man Aalborg Vestby, et trendy centrum hvor man finder caféer som Ulla Terkelsen London, Aalborg Stadion og den helt exceptionelle ”kulturbro”, som er en gangbro lands togbroen over fjorden til Lindholm og Nørresundby – helt bestemt noget som er en tur værd.

  Køb Gavekort