HELNAN PHØNIX HOTEL ◆ AALBORG

Velkommen til Helnan Phønix Hotel

Historisk hotel midt i byens puls

Midt i Aalborg centrum finder du Helnan Phønix Hotel. Vores herskabelige og klassiske rammer er perfekte til både romantiske bryllupper, firmafester, receptioner eller ferieophold. Uanset lejligheden garanterer vi en oplevelse udover det sædvanlige.

Faciliteter & Omgivelser

På Helnan Phønix Hotel tilbyder vi dig et væld af lækre faciliteter og smukke, historiske lokaler midt i byens puls.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

TILBUD, NYHEDER OG BEGIVENHEDER,
DU IKKE VIL GÅ GLIP AF

Det siger vores gæster

Det er ikke kun os, der er vilde med vores smukke hotel.

“Nemt, godt og lige til.”

Jeg har efterhånden benyttet Phønix en del gange under ophold i Aalborg, og det har altid været meget nemt at gå til. Derudover er værelserne rene, og nøjagtig som beskrevet. Check-ind er meget nemt, og wifi virker perfekt. Beliggenheden er meget central, og der er adgang til alt herfra. Aftensmad er rigtig god, morgenmaden er normal hotel-anretning, men frisk og velsmagende. Jeg kommer igen næste gang.

DanN1969

“En god oplevelse”

Hotellet ligger centralt med lukket parkeringsplads . Pinligt rent og god service. Restauranten ikke særlig dyr og veltillavet mad.Værelserne er store med godt sengetøj.nemt at bevæge sig rundt Der kommer vi igen

LINIE14

“Tilpas centralt”

God morgenmad, venligt personale, gode senge, pænt og rent. Godt til prisen. Vi var her til landsstævne, og var meget tilfredse. Det eneste dårlige var at værelset var meget varmt at sove i, AC ville have været rart – heldigvis var der en fan.

Trine I

Køb Gavekort