Bryllup

Et bryllup er en ganske særlig begivenhed, der kræver unikke rammer. Vi på Helnan Phønix Hotel vil med stor glæde gøre vores ypperste for, at det bliver en dag, I aldrig vil glemme. Vi vil sammen med jer gøre drømme og idéer til virkelighed, hvad enten det er den store bryllupsfest med overnatning, eller det er reception efter vielsen.

Med et bryllup på Hotel Phønix i Aalborg kan alle jeres drømme gå i opfyldelse.
Aalborg bliver ofte omtalt som Nordjyllands pulserende storbyhjerte, og med et bryllup her vil I ikke bare gøre det nemt for jeres gæster at komme til og fra brylluppet, I vil også kunne blive gift i smukke storbyomgivelser, i en by der aldrig sover.

På Hotel Phønix i Aalborg har vi gennem årene opbygget en stor erfaring med at afholde bryllupper i Aalborg, og vi står altid klar med en hjælpende hånd eller et godt råd, hvis der skulle opstå tvivlsspørgsmål.

Forårsmenu

Marts, april & maj

FORRETTER

  • Ristet havtaskemedaljon med sprød skagenskinke og citrusskum
  • Smørdampet grønne asparges, fjordrejer, pocheret vagtelæg serveres med sauce hollandaise
  • Roulade af unghanebryst med saltede mandler, spinat terrin og balsamico glace

HOVEDRETTER

  • Lammekrone serveret med lammesky tilsmagt med timian, nye kartofler med hvidløg samt årstidens grøntsager
  • Kalvemørbrad serveret med morkelsauce, kartoffeltoppe med frisk estragon samt årstidens grøntsager
  • Farseret vagtel med aspargeskartofler, portvinssauce og årstidens grøntsager

DESSERTER

  • Citrontærte med vaniljeis, chokolade crumble og skovsyre
  • Panacotta tilsmagt med lakrids hertil syrlig sorbet
  • Rabarber i variation med kandiseret chokolade og friske bær
2 retter310 kr. pr. pers.
3 retter365 kr. pr. pers.

Forårsbuffet

Marts, april & maj

  • Hummermousse med dildemulsion
  • Røget kulmule med æggeterrin
  • Roulade af unghanebryst med spæde salater og peberrodscreme
  • Hjemmelavet paté af lam serveret med nye løg
  • Kalvespidsbryst serveret med skysauce og forårsurter
  • Okseculotte serveret med ratatouille i mild chilisauce
  • Lammekølle med bagt peberfrugt og jordskokker
  • Salat af asparges med bacon, spæde salater og forårsløg
  • Små råstegte kartofler
  • Rabarber tærte med vaniljecreme og frugt
  • Roulade med hvid chokolade og sorbet
  • Pocheret laks serveret med estragonemulsion
  • Tuntatar med avocado og grov sennep
  • Ristede tigerrejer med grønne asparges hertil artiskokpesto
  • Perlehøneterrin serveret med syltet løg og trøffelcreme
  • Skagensskinke med rabarberkompot og vagtelæg
  • Kalvefilet serveret med spæde grøntsager og kalveglace med fløde
  • Lammekrone serveret med stilke tomater og hvidløgscreme
  • Langtidsstegt grisebryst med stuvet årstidens grønt
  • Salat af asparges, tomat og mozzarella
  • Smørstegte nye kartofler
  • Udvalg af nordiske oste med frugt og kompot
  • Brownietærte med frugt og kompot
  • Rabarbermousse med syltede bær

Sommermenu

Juni, juli & august

FORRETTER

  • Bagt langefilet garneret med blåmuslinger, persilleskum og rugbrødschips
  • Carpaccio oksemørbrad med parmesan, trøffelolie, pinjekerner og spæde salater
  • Ristet rødtungefilet serveret med kammuslingeskum og friske ærter

HOVEDRETTER

  • Kalvefilet serveret med små nye kartofler, rødvinsglace, bagt spidskål samt årstidens grøntsager
  • Fyldt perlehønebryst serveret med pommes rösti, timiansky og årstidens grøntsager
  • Filet og kølle af sommerbuk serveret med kartoffelroulade, calvados sauce samt årstidens grøntsager *+30 kr. pr. kurvert

DESSERTER

  • Duet af hvid og mørk chokolademousse serveret med marengstoppe, crumble og friske bær
  • Tærte med danske jordbær, vaniljeis og marcipanknas
  • Creme Brulé tilsmagt med hyldeblomst, hertil crumble
2 retter310 kr. pr. pers.
3 retter365 kr. pr. pers.

Sommerbuffet

Juni, juli & august

  • Mousse af krabbe med kørvelemulsion og rugbrødschips
  • Dampet skærising med syltet blomkål
  • Paté af dansk kylling støbt i landskinke serveret med spinatcreme
  • Stegt kalveculotte med hjemmelavet pickles tilsmagt med ingefær
  • Grillet svinemørbrad serveret med grillet sommergrønt
  • Fyldt unghane med stuvet kikærter
  • Oksefilet serveret med langtidsbagte tomater og rødvinssauce
  • Salat af dansk sommerkål med tranebær, solsikkekerner og saltet mandler
  • Nye danske kartofler vendt i smør og persille
  • jordbærtærte med vaniljecreme
  • Lys chokolademousse med jordbær sorbet
  • Skal- og bløddyrs salat med hvidløgscreme og sprøde radiser
  • Variation af laks med grøntsagsterrin og grøn olie
  • Citrusmarineret tunfilet serveret med salat og basilikumscreme
  • Carpaccio af oksemørbrad med rucola, parmesan og trøffelolie
  • Grillet koldt poulardbryst med bulgursalat
  • Indbagt kalvemørbrad serveret med nye ærter og rosmarinsky
  • Grillet okseculotte med sauce bearnaise
  • Kølle af dansk pattegris med kartoffelsalat
  • Nye danske kartofler vendt i smør og persille
  • Salat af spelt, avocado, peberfrugt, kål og bacon
  • Udvalg af nordiske oste med frugt og kompot
  • Danske jordbær med fløde eller vaniljeis
  • Chokoladedrøm med frugt og orange coulis

Efterårsmenu

September, oktober & november

FORRETTER

  • Variation af laks som røget, marineret og dampet serveres med peberrodscreme, syltet perleløg og chips
  • Hummersuppe tilsmagt med cognac serveret med sæsonens hvide fisk
  • Andeleverterrin med sherrysky, spæde salater samt sennepscreme

HOVEDRETTER

  • Kronhjortefilet serveret med confiteret kejserhatte, kartoffelgratin, kantarelsky samt årstidens grøntsager
  • Dansk oksemørbrad serveret med variation af løg, kraftig balsamicoglace samt pommes anna
  • Fasanbryst stegt med italiensk panchetta, kirsebærsky, nødekartofler samt årstidens grøntsager

DESSERTER

  • Nøddekager med hvid chokoladecreme, syltede figner og crumble
  • Chokoladedrøm med efterårsbær og syrlig sorbet
  • Lun æblestrudel serveret med kanelcreme og orange coulis
2 retter310 kr. pr. pers.
3 retter365 kr. pr. pers.

Efterårsbuffet

September, oktober & november

  • Røget torsk serveres med grøntsagsterrin og persilleemulsion
  • Roulade af sværdfisk og ørred med rød pestodressing
  • Marineret fasanbryst med brombærchutney
  • Klassisk parmaskinke serveres med oliven og melon
  • Langtidsstegt nakkekam af gris serveret med chili/paprikasauce
  • Stegt dyrekølle serveret med svamperagout
  • Confiteret andelår serveret med skysauce og bagt kartoffelmos
  • Salat af hvidt og rødt spidskål, ristede kerner, tørrede bær og nødder
  • Kartoffelroulade
  • Hjemmelavet gammeldags æblekage
  • Hasselnøddekager med hindbærsorbet
  • Skaldyrsmousse med estragonemulsion
  • Limemarineret laks, spæde salater ricottacreme og sprøde radiser
  • Pocheret langefilet, tatarsauce og perlebyg salat
  • Røget andebryst anrettet på bund af rødkålssalat med appelsin og rygeostecreme
  • Røget dyrekølle med syltede svampe og tyttebær
  • Kronhjortefilet serveret med svampesauce og kastanjer
  • Griseryg med æbler og kål serveret med skysauce
  • Langtidsstegt gåsebryst med bagt efterårsbeder
  • Indbagt kartoffel
  • Salat af spelt, kål, nødder og bær
  • Udvalg af nordiske oste med frugt og kompot
  • Hjemmelavet pæretærte med kanelcreme
  • Skovbærdrøm med vaniljeis

Vintermenu

December, januar & februar

FORRETTER

  • Let saltet torsk serveret med perlebyg risotto hertil muslingeskum
  • Røget vildsvinefilet med syltede blommer, blå kartoffelchips og ribscreme
  • Fisketallerken med dildemulsion, løg og rugbrøds crunch

HOVEDRETTER

  • Braiseret oksespidsbryst serveret med bagt kartoffelpuré og vinterurter
  • Confiteret andelår serveret med sauce på andesky, variation af kål og selleri puré
  • Oksefilet serveret med kartoffel fondant, rødvinssauce samt årstidens grøntsager

DESSERTER

  • Gateau Marchel serveret med vaniljeis og crumble
  • Solbær pocheret pære serveret med hvid chokoladeis og friske bær
  • Ostekage med hindbær serveret med syrlig sorbet
2 retter310 kr. pr. pers.
3 retter365 kr. pr. pers.

Vinterbuffet

December, januar & februar

  • Ovnbagt torskefilet med sennepsemulsion
  • Fiskepaté med syltet blomkål og grøn pesto
  • Røget perlehønebryst med små salater og bær
  • Lufttørret okseinderlår, balsamico reduktion og spædesalater
  • Griseskank serveret med glaseret rosenkål
  • Oksefilet serveret med portvinssauce og ristede svampe
  • Grydestegt poussin med bagte vinterurter
  • Pommes rösti
  • Broccolisalat
  • Æbletærte med cremefraiche tilsmagt med vanilje
  • Roulade med abrikos serveret med havtornsorbet
  • Dampet helleflynderfilet med ricottacreme tilsmagt med fennikel
  • Carpaccio af kammuslinger serveret med olie af ingefær, lime og chili
  • Frisk salat af tun med grønne bønner, æg og olivenvinagret
  • Duebryst med portvinssky og jordskokkechips
  • Vildsvinefilet med bær/nøddesalat
  • Oksemørbrad med variation af løg og trøffelsauce
  • Braiseret grisekæber, skysauce og bagte vinterurter
  • Kalveculotte med sauteret vinterkål
  • Pommes Anna
  • Salat af rosenkål, bacon og tørret tranebær
  • Udvalg af nordiske oste med frugt og kompot
  • Phønix limekage med chokoladeis
  • Blåbærtærte med vaniljecreme

Kontakt os endelig for yderligere information eller for at få en uforpligtende samtale om jeres bryllup. Her vil I desuden have mulighed for at se vores bryllupslokaler, få en smagsprøve på menuen og fortælle om jeres ønsker og idéer til dagen.

Kontakt Helnan Phønix Hotel på telefon (+45) 98 12 00 11.

Vi ser frem til at høre fra jer og facilitere et drømmebryllup, som i aldrig glemmer.

Køb Gavekort

Kontaktoplysninger

HELNAN PHØNIX HOTEL ◆ AALBORG

DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT RINGE
ELLER SKRIVE TIL OS

Vesterbro 77, 9000 Aalborg
(+45) 98 12 00 11
aalborg@helnan.com