Historien om os

Helnan Phønix Hotel er et historisk og internationalt hotel placeret midt i Aalborg centrum helt tæt på byens puls.

Hotellet er indrettet i en gennemgående klassisk stil med respekt for tiden omkring dets oprindelse i 1700-tallet. Her kan du bo på et af vores 220 værelser, få udsøgte madoplevelser i restauranten, forkæle dig selv med en tur i sauna og meget mere.

Skal du holde bryllup, jubilæum eller fødselsdag, er vores historiske selskabslokaler ideelle til at danne rammerne om dit arrangement, hvor vores professionelle personale har fokus på kvalitet og service. Hvis du skal holde møder eller konferencer, har vi også 13 ideelle lokaler til det med plads til 330 personer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Helnan Phønix Hotel.

Seværdigheder i nærheden

Velkommen til Helnan Phønix Hotel i Aalborg! Vores centralt beliggende hotel er omgivet af spændende seværdigheder og attraktioner, der vil gøre dit ophold uforglemmeligt. Uanset om du er interesseret i kultur, historie eller gastronomi, har Aalborg noget for enhver smag lige uden for vores dør.

Uanset dine interesser vil du finde en verden af spændende oplevelser lige ved døren til Helnan Phønix Hotel i Aalborg. Vi glæder os til at byde dig velkommen og sikre, at dit ophold bliver en mindeværdig oplevelse.

Utzon Center

Lad os starte med Aalborgs stolthed, Utzon Center. Dette arkitektoniske mesterværk er designet af den verdensberømte danske arkitekt Jørn Utzon, der også stod bag den ikoniske Sydney Opera House. Gå på opdagelse i centrets udstillinger, der kombinerer kunst, arkitektur og design på en unik måde. Du vil blive inspireret og forbløffet af Utzon Centers innovative atmosfære.
Kongesalen hos Helnan Phønix Hotel
Dronningesalen hos Helnan Phønix Hotel

Aalborg Historisk museum

For historieentusiaster er Aalborg Historiske Museum et must-see. Beliggende i det gamle Aalborg Kloster, kan du udforske byens fascinerende fortid og lære om dens udvikling gennem århundrederne. Udstillingerne spænder fra vikingetiden til middelalderen og helt op til moderne tid, og du vil få et indblik i Aalborgs rige kulturarv.

Aalborg Streetfood

Når det kommer til gastronomiske oplevelser, vil du ikke blive skuffet over Aalborgs berømte Street Food-marked. Kun få skridt fra hotellet kan du forkæle dine smagsløg med et væld af lækre retter fra forskellige køkkener rundt om i verden. Prøv alt fra lokalt fisk og skaldyr til gourmetburgere og eksotiske delikatesser, alt sammen serveret i en afslappet og livlig atmosfære.
Kongesalen hos Helnan Phønix Hotel
Dronningesalen hos Helnan Phønix Hotel

Aalborg Zoo

Hvis du er på udkig efter en naturoplevelse, så besøg Aalborg Zoo. Denne prisvindende zoologiske have ligger i den smukke Kildeparken og byder på et væld af dyrearter fra hele verden. Gå på opdagelse i de spændende udstillinger og oplev de fantastiske dyrearter på tæt hold. Fra majestætiske løver til søde pandaer, vil du blive overvældet af skønheden i dyreverdenen.

Aalborg bymidte

Aalborg byder også på en livlig og charmerende bymidte, hvor du kan slentre langs de brostensbelagte gader, udforske trendy butikker og besøge lokale caféer og restauranter. Oplev Aalborgs ikoniske bygninger i  Hjalmerstald og Jomfru Ane Gade, der er kendt for sit natteliv og hyggelige stemning.
Kongesalen hos Helnan Phønix Hotel