Job og karriere

Hos Helnan Marselis Hotel har vi i særlig grad fokus på det gode værtskab. Vi lægger vægt på at hotellets medarbejdere møder gæsterne med et smil og yder en professionel service. Vi vil gerne overraske vore gæster, og vi tilstræber at give lidt mere end de forventer. Dette kræver dygtige medarbejdere, som foruden at være god til sit håndværk, også er glad for at gå arbejde, være en del af fællesskabet og vil yde sit bedste for at servicere gæsterne, så de går herfra med et smil og husker os for vores helt særlige værtskab.

Karriere
En del medarbejdere hos Helnan Marselis hotel har været ansat igennem en årrække og har selv været med til at bane vejen for det job som de besidder i dag. Vi er medspiller på den enkeltes udvikling og lægger vægt på loyalitet og initiativ.

At arbejde hos Helnan Marselis Hotel
Vi har løbende fokus på at vores medarbejdere føler sig godt tilpas. Dagligt tilbydes personalemad og flere sociale arrangementer i løbet af året, gør at vi får de sjove fælles oplevelser, som binder os tættere sammen som team.
Vi gør vores yderste for at sikre, at den interne kommunikation kommer ud i alle niveauer. Vi er opmærksom på vigtigheden af, at den enkelte medarbejder er informeret om hvad der sker i virksomheden.

Uopfordret ansøgning
Har du lyst til at arbejde hos Helnan Marselis Hotel og det ønskede job ikke ledigt lige nu, er du meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, så kontakter vi dig, når vi har et ledigt job, der matcher dine kompetencer.
Ansøgning og CV sendes til HR-marselis@helnan.dk

Ledige stillinger

Sommerjob - Housekeeping

Summer job
Helnan Marselis Hotel is looking for cleaning staff for the summer period.
Please send your application by e-mail to HR-Marselis@helnan.dk