Job og karriere

Hos Helnan Marselis Hotel har vi i særlig grad fokus på det gode værtskab. Vi lægger vægt på at hotellets medarbejdere møder gæsterne med et smil og yder en professionel service. Vi vil gerne overraske vore gæster, og vi tilstræber at give lidt mere end de forventer. Dette kræver dygtige medarbejdere, som foruden at være god til sit håndværk, også er glad for at gå arbejde, være en del af fællesskabet og vil yde sit bedste for at servicere gæsterne, så de går herfra med et smil og husker os for vores helt særlige værtskab.

Karriere
En del medarbejdere hos Helnan Marselis hotel har været ansat igennem en årrække og har selv været med til at bane vejen for det job som de besidder i dag. Vi er medspiller på den enkeltes udvikling og lægger vægt på loyalitet og initiativ.

At arbejde hos Helnan Marselis Hotel
Vi har løbende fokus på at vores medarbejdere føler sig godt tilpas. Dagligt tilbydes personalemad og flere sociale arrangementer i løbet af året, gør at vi får de sjove fælles oplevelser, som binder os tættere sammen som team.
Vi gør vores yderste for at sikre, at den interne kommunikation kommer ud i alle niveauer. Vi er opmærksom på vigtigheden af, at den enkelte medarbejder er informeret om hvad der sker i virksomheden.

Uopfordret ansøgning
Har du lyst til at arbejde hos Helnan Marselis Hotel og det ønskede job ikke ledigt lige nu, er du meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, så kontakter vi dig, når vi har et ledigt job, der matcher dine kompetencer.
Ansøgning og CV sendes til HR-marselis@helnan.dk

Ledige stillinger

Tjenerelev

Helnan Marselis Hotel søger en motiveret og engageret tjenerelev. Vores to nuværende elever er snart færdiguddannet og vi søger derfor en ny tjenerelev, hvis store drøm er at få en fremtid inden for hotel og restaurationsbranchen.

Du vil indgå i et engageret team som professionelt og med et smil servicere hotellets gæster. Du vil få en solid elevplads, hvor du vil få stort kendskab til a’ la carte restaurant, konferencer, store og små selskaber samt morgenmad, bar, roomservice m.m.

Vi forventer:
• Du har godt humør og let til smil
• Du har et stort servicegen
• Du er teamplayer og medvirker til en positiv stemning
• Du er i stand til at planlægge din dag samt holde flere bolde i luften på en gang
• Du har engagement og lynhurtig fornemmer hvor du skal give en hånd med
• Du brænder for at lære om mad, vin og godt værtskab

Vi tilbyder:
En arbejdsplads hvor der hele tiden er fokus på kvalitet, smilende service og godt værtskab.
Vi har et team af glade og dygtige medarbejdere, en forretning der hele tiden er i udvikling med tilbagevendende gæster, der sætter stor pris på det gode værtskab og den unikke udsigt ud over Aarhus bugten.

Arbejdstid: 37 timer ugentlig hvor du vil indgå i vagtplan med dag-, aften- og weekendvagter
Tiltrædelse: Snarest mulig.
Ansøgning og CV med billede fremsendes pr. e-mail til HR Manager Jette Boel Brøchner,
HR-marselis@helnan.dk