Selskaber

Helnan Phønix Hotel danner de perfekte rammer om private arrangementer i alle størrelser samt banquet-, forretnings- og gallamiddage.

Vores festlokaler udgør de perfekte rammer for netop dit arrangement. Når vejret tillader det, er der mulighed for en aperitif på vores terrasse.

Vi står naturligvis til rådighed for et uforpligtende møde, hvor du vil have mulighed for at besigtige lokalerne og få en snak om netop din fest og dine ønsker.

For mere information om fester på Helnan Phønix Hotel eller et uforpligtende tilbud, ring da venligst til os på tlf. (+45) 98 12 00 11 eller send en mail til: phoenix@helnan.dk

Forespørgsel

på dit arrangement

Book allerede nu ved at ringe på tlf. nr. (+45) 98 12 00 11 eller send en mail til phoenix@helnan.dk

Festmenu Phønix

Program

  • Velkomstdrink
  • 3-retters middag eller buffet
  • Øl, vin og vand ad libitum under middagen (+ DKK 100,- for hele aftenen)
  • Kaffe/the & sødt
  • Natmad - valgfri suppe eller ’Lav selv’ hotdog

Pris

Festmenu inkluderer tre-retters middag eller en lækker buffet udvalgt fra vores selskabsmenuer. Inkluderer lokaleleje og årstidens blomster. Prisen er gældende alt efter ledig kapacitet og er baseret på minimum 25 personer. Ved færre personer, spørg efter tilbud.

DKK 788,- pr. person

Selskabsmenuer Phønix

Forretter

  • Variation af Nordsø fisk, tatar/rulle/røget, ricotta/basilikumcreme
  • Carpaccio af oksemørbrad, salat, pinjekerner, parmesanost og pesto
  • Lun fiskelasagne, sletvar, laks, jomfruhummerhaler, safran creme (tillæg DKK 15,- /person)
  • Ristet pighvarfilet, spinatskum, lakserogn (tillæg DKK 20,- /person)

Alle forretter serveres med hotellets hjemmebagte brød og smør.

 

Hovedretter

  • Kalvemørbrad fra Himmerlands kødkvæg indbagt i spinat souffletfars, parmaskinke, rødvinsglace, kartoffelroulade
  • Dansk Angus oksefilet, trøffelsky, kartoffeltoppe
  • Oksemørbrad fyldt med unghanebryst og soltørrede tomater, timiansky samt pommes rösti (tillæg DKK 20,-/person)
  • Helstegt hjortefilet med nøddekartofler, portvin sauce (tillæg DKK 25,-/person)

Alle hovedretter serveres med årstidens grøntsager

Desserter

  • Champagnekage, jordbærsorbet, mandelknas
  • Nødderoulade, pistacieis, marinerede bær
  • Sæsonens desserttallerken med kage, mousse, is, frisk frugt (tillæg DKK 10,-/person)
  • Chokolade fondant med vaniljeis og friske bær (tillæg DKK 10,-/person)
  • Pris pr. person 2-retter DKK 299,-
    Pris pr. person 3-retter DKK 345,-

 

Buffet Phønix

Buffet "Halling"

Pris: DKK 275,- pr. person

Forretter

  • Serrano skinke, melon, oliven
  • Røget torskefilet, grøntsagsterine
  • Varmrøget peberlaks, urtedressing
  • Marineret perlehønebryst, mangocreme
  • Alle forretter serveres med hotellets hjemmebagte brød og smør.

    Hovedretter

  • Lammecoulotte, timiansky
  • Kalvefilet, svampesauce
  • Indbagt skinke og porre i butterdej med frisk ost
  • Gratinerede kartofler
  • Blandet salat
  • Desserter

  • Udvalg af danske oste
  • Frugttærte med cremefraiche
Buffet "William"

Pris: DKK 310,- pr. person

Forretter

  • Tiger rejer marineret i hvidløg, citron
  • Oksecarpaccio, pinjekerner, trøffelolie, parmesanost
  • Kold rødtungefilet fyldt med laks, urtedressing
  • Røget dyrekølle, grønne tomater
  • Salat af poulardbryst, bacon, fetaost
  • Alle forretter serveres med hotellets hjemmebagte brød og smør.

    Hovedretter

  • Kalvecoulotte, rødvinsauce
  • Oksefilet gratineret med ricotta ost
  • Indbagt svinemørbrad, svampesauce
  • Råstegte kartofler
  • Kartoffelroulade
  • Salatbar
  • Desserter

  • Nordjyske oste fra Sønderhaven
  • Chokoladetærte med hindbærsorbet
  • Æbletærte med kanelcreme

Vinmenu Phønix

Vinmenu A - Pris pr. person DKK 258,-

  • Bowle med frisk frugt
  • Trebbiano, Moncaro - Italien
  • Montepulciano d’ Abruzzo - Italien
  • Moscatel, Sol Del Mediterraneo - Spanien
  • Vinmenu B - Pris pr. person DKK 298,-

  • Mousserende vin med hyldeblomst
  • Raimat, Calmor Blanco
  • Raimat, Clamor Tinto
  • Amatista, Moscato - Spanien

Vinmenu C - Pris pr. person DKK 325,-

  • Mousserende rosé
  • Chono Chardonnay - Chile
  • Chono Carmènére - Chile
  • Banyuls, M. Chapoutier - Frankrig