Konfirmation

Helnan Marselis Hotel i Aarhus har stor ekspertise i at afholde konfirmationer. Vi står klar med professionel betjening, smuk bordopdækning og en lækker menu. Velkomstdrinken kan nydes på terrassen mens konfirmanden får taget de skønneste billeder ved stranden og i skoven. Vi tilbyder meget mere end de perfekte rammer.

Kontakt os for mere information, en rundvisning eller et uforpligtende møde på (+45) 86 14 44 11 eller på mail conference.aarhus@helnan.com eller send en forespørgsel herunder.

Konfirmationsmenu

Når du vælger vores konfirmationspakke på Hotel Marselis Aarhus, kan du vælge mellem 3-retters middag eller buffet. Du kan selv sammensætte din konfirmationsmenu ud fra følgende retter.

Forretter

Vælg mellem

 • Varmrøget laks & røget hellefisk med urtemayo & sprødt
 • Carpaccio af okse med rucola, parmesam & balsamico


Alle forretter serveres med hjemmebagt brød samt smør.

Hovedretter

Vælg mellem tallerkenserveret hovedret eller buffet

 • Oksemørbrad med Pommes Fondant, årstidens grønt og pebersauce

 

Eller hovedretsbuffet

 • Indbagt svinemørbrad med svampesauce
 • Oksestriploin med rødvinssauce og bagte tomater
 • Tarteletter med høns i asparges
 • Bulgursalat med feta og urter
 • Årstidens salat
 • Smørstegte små kartofler

Desserter

Vælg mellem

 • Gateau Marcel med friske bær & is
 • Panna Cotta med friske bær

Natmad

Vælg mellem

 • Byg selv hotdogs
 • Frikadeller med kartoffelsalat

Vi tager hensyn til diverse allergener og vegetar/veganer.

Konfirmation i Aarhus på Helnan Marselis

Konfirmation i Aarhus smukkeste omgivelser

Når I leder efter steder, hvor I kan afholde konfirmation i Aarhus i 2022 eller 2023, så er det en god idé at være opmærksom på stedets omgivelser og evt. faciliteter. Hos Helnan Marselis får I direkte nedgang Aarhus Bugten og dyrehaven som baghave. Her har I mulighed for at gå en tur med jeres gæster i de smukke grønne omgivelser på den store konfirmationsdag. Hvis der er mindre børn inviteret har I også mulighed for at gå ned på stranden, soppe fødderne og slå smut til jeres konfirmation i Aarhus.

En fest med mange traditioner

Når I afholder konfirmation i Aarhus er det en stor begivenhed, som I og jeres barn vil huske resten af livet. Mange traditioner er forbundet med den kirkelige handling på dagen, som både kirkebesøg og læren om kristendommen har ført til. Konfirmationsdagen er minderig for barnets både familie og vennerne, som de deler konfirmationen med, og ligeså minderig er den efterfølgende blå mandag, hvor konfirmanderne kan hygge sig i fællesskab ovenpå konfirmationen. På en så traditionsfyldt dag er det vigtigt, at I også har plads til at kunne slappe af og nyde jeres barns dejlige konfirmation i Aarhus. Hos Helnan Marselis er det vores fornemmest opgave at give både I og jeres barn rammerne til at nyde dagen i fulde drag.

Konfirmation 2023 og 2024

For manges vedkommende begynder konfirmationsplanlægningen tidligt, hvis man ønsker et ideelt sted at afholde en smuk konfirmation i Aarhus. Det er samtidig vigtigt at være ude i god tid, hvis I ønsker de perfekte konfirmationslokaler i Aarhus i 2023 eller 2024 på en specifik dato. Når I finder stedet er det derfor vigtigt, at I kontakter stedet hurtigst muligt, så I kan få reserveret og starte planlægningen. Hos os får I en unik beliggenhed i smukke omgivelser, som I og jeres gæster ikke skal køre langt efter. Vi ligger kun små 3 kilometer fra Aarhus centrum, hvor I også har fri adgang til parkering på dagen.

Meget mere end bare konfirmationslokaler

Her kræser vi om detaljerne for at gøre jeres barns konfirmation i Aarhus til en minderig begivenhed. Her får I rammerne til at afholde festen i store, smukke konfirmationslokaler i Aarhus, mens Restaurant Marselis står for madlavningen. I kan vælge en 3-retters konfirmationsmenu, der kan tilpasses jeres ønsker. Med vores professionelle personale gør vi vores ypperste for at give jer en nem konfirmation i Aarhus, hvor vi sørger for madlavning, servering og dekoration. Alt I skal gøre er at slappe af og nyde den magiske dag.

Køb Gavekort