Hotel

I centrum af Aalborg

Helnan Phønix Hotel er et historisk og internationalt hotel som gennemgående er holdt i en klassisk stil, med respekt for tiden omkring hotellets oprindelse i 1700 tallet.

Hotellet som råder over 220 værelser er beliggende i centrum af Aalborg og dermed helt tæt på byens puls.

De historiske selskabslokaler danner smuk ramme om enhver fest, hvor vores professionelle personale har fokus på kvalitet og service.

Der er møde- og konferencelokaler med kapacitet op til 330 personer fordelt på 10 lokaler, hvor AV-udstyr generelt er til rådighed.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Helnan Phønix Hotel.

Som Danmarks fjerde største by byder Aalborg på en god blanding af kultur og aktiviteter for hele familien, der gør Aalborg til en eftertragtet ferieby, hvad enten du er til shopping, gourmet, teater, koncerter eller andre aktiviteter.

Om sommeren øges indbyggertallet væsentligt af turister, som smitter positivt af på stemningen i byen. Du kan opleve Aalborgs havnefront - en herlig oase med stemning og liv. Her finder du moderne arkitektur, lækre restauranter og plads til at nyde livet.

Koncerter kan opleves på Skråen i Nordkraft og i sommerhalvåret kan nogle af de helt store stjerne opleves i smukke omgivelser i Skovdalen.
"Kunsten" - Aalborgs kunstmuseum - er bestemt et besøg værd ligesom Aalborg Teater byder på spændende forestillinger året rundt.
Af familieaktiviteter anbefales bl.a. Fårup Sommerland, Aalborg Zoo og Gigantium Vand og Wellness.

Ja, der er masser af interessante oplevelser at få i Aalborg.